Ετοιμάζεται νέο υβριδικό supercar της NISMO για αντι-GT-R

Ετοιμάζεται νέο υβριδικό supercar της NISMO για αντι-GT-R

1.620 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2022)

Νέο υβριδικό σπορ αυτοκίνητο, εξελιγμένο αποκλειστικά από το τμήμα NISMO της Nissan, θα παρουσιαστεί την τρέχουσα δεκαετία, το οποίο αναμένεται να είναι ο έμμεσος διάδοχος του GT-R!

Κάτι καλό ετοιμάζει η Nissan μέσω της NISMO

Η σχεδίαση της τρέχουσας γενιάς του GT-R αγγίζει σε τεχνικό επίπεδο τα 21 χρόνια, αν κάποιος συμπεριλάβει το concept που έκανε πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο το 2001. Το μοντέλο παραγωγής παρουσιάστηκε στην ίδια εκδήλωση έξι χρόνια αργότερα, επομένως είναι ασφαλές να πούμε ότι έχει έρθει η ώρα για να δούμε κάτι φρέσκο. Την άποψη αυτή συμμερίζονται και οι άνθρωποι του τμήματος επιδόσεων NISMO της Nissan και για αυτό το λόγο ετοιμάζουν κάτι νέο!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το επιβεβαίωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της NISMO

Συγκεκριμένα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της NISMO, Takao Katagiri επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζεται ένα «πολύ συναρπαστικό μοντέλο» που θα φέρει το λογότυπο της NISMO. Την είδηση αυτή αποκάλυψε μιλώντας σε βρετανικά Μέσα ενημέρωσης, υπογραμμίζοντας πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα πωλείται στην Ιαπωνία καθώς και στις Ηνωμένες Πολιτείες, την ηπειρωτική Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο. Παράλληλα οι Βρετανοί αναφέρουν πως το νέο supercar θα χρησιμεύσει ως έμμεσος διάδοχος του παλιού GT-R, το οποίο στις αρχές του έτους αποσύρθηκε από την Ευρώπη λόγω των αυστηρών κανονισμών για τις εκπομπές ρύπων.

Πιθανότατα υβριδικό το νέο supercar

Το νέο supercar της NISMO φημολογείται πως θα έχει υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης και όχι αμιγώς ηλεκτρικό. Άλλωστε στελέχη της εταιρείας είχαν προηγουμένως δηλώσει ότι ένα «καυτό» ηλεκτρικό θα χρειαζόταν μπαταρίες στερεάς κατάστασης, αλλά αυτές δεν θα είναι έτοιμες στο εγγύς μέλλον.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTIKA 2024
OPEL