• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια η Lexus προχωράει σε ανανέωση του NX.

Facelift για το Lexus NX

Διαβάστηκε από 3452 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/3/2017

Παρά το γεγονός ότι λανσαρίστηκε πριν από μόλις τρία χρόνια η Lexus προχωράει σε ανανέωση του εξωτερικού (κυρίως) σχεδιασμού του NX.

 
Η Lexus ανακοίνωσε ότι στην έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάης θα κάνει το ντεμπούτο του η νέα, ανανεωμένη έκδοση του crossover, NX.

Το τωρινό NX παρουσιάστηκε σχεδόν πριν τρία χρόνια  στην έκθεση του Πεκίνου και αποτελούσε την πρώτη είσοδο της εταιρείας στην κατηγορία των πολυτελών crossover. Αν και είναι, μάλλον, νωρίς για μια αλλαγή καθώς το μοντέλο δείχνει ακόμα σύγχρονο και φρέσκο, η Lexus θεωρεί ότι χρειάζεται μια μικρή ανανέωση.

Προς το παρόν, είναι διαθέσιμη μόνο μια φωτογραφία teaser του ανανεωμένου NX η οποία δε δείχνει και πολλά. Το μόνο που δείχνει είναι κάποια κομμάτια του εξωτερικού να συναρμολογούνται, τα φώτα ημέρας τα οποία διατηρούν το ίδιο σχήμα καθώς και η μπροστινή γρίλια. Η Lexus αναφέρει επίσημα ότι το νέο NX θα έχει ανανεωμένο εξωτερικό σχεδιασμό αλλά προφανώς δε θα είναι κάποια μεγάλη αλλαγή και γιΆ αυτό δεν περιμένουμε να δούμε κάτι παραπάνω από ελαφρώς ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και ίσως τη διάθεση κάποιου νέου σχεδίου στις ζάντες.Στο εσωτερικό θα υπάρχει μια σειρά από βελτιώσεις που προσθέτουν άνεση και λειτουργικότητα.

Μαζί με το ανανεωμένο NX στο περίπτερο της εταιρείας στη Σαγκάη θα βρίσκεται το νέο LS500h το οποίο θα γιορτάζει το Ασιατικό του ντεμπούτο.

 
  • Gianni

    Απ'οτι βλεπω απο τη φωτογραφια αλλαζει φωτα και νευρα στο καπο. Μεχρι τωρα ειναι στη σειρα στο ΝΧ και αλλου τα νευρα, οποτε μαλλον το "τα φώτα ημέρας τα οποία διατηρούν το ίδιο σχήμα" δεν ισχυει απολυτα! Παρολαυτα θα παραμεινει ενα κουκλι στη κατηγορια του που τα υπολοιπα δε το φτανουν ουτε στη φαντασια τους!!!

      2