Ford: Αποκαλύπτει στις 11/11 τη νέα Mustang GT California Special
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford: Αποκαλύπτει στις 11/11 τη νέα Mustang GT California Special

1.685 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2023)

- Ανάρτηση από τον επικεφαλής της Ford.
- Ειδική μάσκα για την συγκεκριμένη έκδοση.
- Ίσως δούμε αλλαγές σε ανάρτηση και εξάτμιση.

Ανάρτηση από τον επικεφαλής της Ford

Η Ford δημοσίευσε μια ενδιαφέρουσα εικόνα teaser, καθώς έχει έτοιμη μία νέα έκδοση της Mustang, η οποία πρόκειται για την Mustang GT California Special.
 
Το teaser, το οποίο κοινοποίησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ford, Jim Farley, προσφέρει μια γεύση από τη μάσκα του νέου μοντέλου, η οποία διαθέτει κομψό μαύρο σχεδιασμό διακοσμημένο με ένα εντυπωσιακό μπλε σήμα GT/CS. Μπορούμε επίσης να δούμε ότι οι εισαγωγές αέρα στις άκρες της γρίλιας έχουν το ίδιο μπλε φινίρισμα. Ο επικεφαλής της μάρκας στην ανάρτησή του δεν είπε πολλά, αρκούμενος να γράψει πως: «Ανυπομονώ να σας δείξω τι θα ακολουθήσει για τη Mustang…».

Στις 11 Νοεμβρίου η αποκάλυψη

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως το ντεμπούτο της νέας Mustang δεν αργεί. «Πειράζοντας» τη φωτεινότητας της teaser εικόνας στο κάτω αριστερά μέρος αποκαλύπτεται η ημερομηνία 11/11/23, μαζί με κάποιες συντεταγμένες. Αυτές οδηγούν στο The Outlets στο εμπορικό κέντρο San Clemente στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όπου αναμένεται να αποκαλυφθεί στο κοινό η νέα Mustang.


Κάτω αριστερά στην εικόνα το κρυφό μήνυμα της Ford!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κάτω αριστερά στην εικόνα το κρυφό μήνυμα της Ford!

Το 1968 η πρώτη Mustang California Special

Η πρώτη Mustang California Special κυκλοφόρησε το 1968 και επανακυκλοφόρησε το 2007 ως ειδικό πακέτο εμφάνισης. Κατά πάσα πιθανότητα, οι περισσότερες τροποποιήσεις που έγιναν σε αυτή τη νέα GT California Special θα είναι οπτικές, όμως δεν αποκλείεται οι μηχανικοί της αμερικανικής μάρκας να έχουν ασχοληθεί με αλλαγές και στην ανάρτηση και την εξάτμιση. Η Ford πρόσφερε επίσης την έκτης γενιάς Mustang στην έκδοση California Special, τόσο σε Fastback όσο και σε Cabrio.  

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Mercedes
moto