Όμορφο με σπορ στοιχεία και καλή ποιότητα κατασκευής είναι το high tech εσωτερικό του Fiesta ST-Line. Το σύστημα infotainment SYNC 3 είναι εύκολο στη χρήση και γρήγορο.

Η εσωτερική σχεδίαση ακολουθεί την συγκρατημένη αλλά και εμφανώς πιο σπορ διάθεση του εξωτερικού της έκδοσης FR. H ποιότητα κατασκευής είναι καλή παρά τα σκληρά πλαστικά του.

Οι κόκκινες πινελιές της καμπίνας, το μεγάλο κόκκινο στροφόμετρο και τα σπορ καθίσματα κάνουν φιλότιμη προσπάθεια να σπάσουν τη μουντάδα από τα σκληρά και μαύρα πλαστικά του Swift Sport.

Εσωτερικό: Ποιοτικά τα Fiesta και Ibiza, πιο σπορ το Swift

180.990 Επισκέψεις στο άρθρο (8/8/2019)

Ως σπορτίφ εκδόσεις και τα τρία μοντέλα διαθέτουν αρκετά στοιχεία που τα διαχωρίζουν από τις απλές τους όσον αφορά στον διάκοσμο.

 Η έκδοση ST-Line, αποτελώντας την πλέον σπορτίφ έκδοση του Fiesta ενσωματώνει σπορ καθίσματα με όμορφες ραφές (κόκκινες ή λευκές), αλουμινένια πεντάλ, ενώ το νέο τριάκτινο τιμόνι διακρίνεται για την χοντρή του στεφάνη και το flat κάτω μέρος του. Ο διάκοσμος είναι ο high-tech με την οθόνη του συστήματος infotainment να κερδίζει τις εντυπώσεις και μέσω της λειτουργίας του. 

Το εσωτερικό της έκδοσης FR του Ibiza, φέρει τις μικρότερες σε έκταση αλλαγές συγκριτικά, για να προάγει το σπορ του ύφος. Οι διαφορές αυτές εστιάζονται στα πιο σπορ καθίσματα και τις επενδύσεις αυτών, τις κόκκινες  ραφές σε τιμόνι, επιλογέα και χειρόφρενο,  και στον σπορ πίνακα οργάνων. Και εδώ η οθόνη αφής 8 ιντσών του συστήματος infotainment και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων προσδίδουν τον απαραίτητο high tech αέρα. 

Στο Swift Sport αντίστοιχα η εικόνα είναι σπορ ίσως και λίγο περισσότερο από την αντίστοιχη του Fiesta ST-Line. Οι κόκκινες πινελιές της καμπίνας, το μεγάλο κόκκινο στροφόμετρο και τα σπορ καθίσματα αποτελούν στοιχεία αυτής της έκδοσης. Η οθόνη αφής των 7 ιντσών από την άλλη συνδυάζει το σπορ με το σύγχρονο. 

Όσον αφορά στην ποιότητα, το Fiesta ξεχωρίζει μέσω των μαλακών στο πάνω μέρος του ταμπλό πλαστικών, ενώ το Ibiza αν και έχει σε όλο το εσωτερικό του σκληρά υλικά, εκείνα είναι πολύ καλής ποιότητας και έχουν τέλεια συναρμογή και φινίρισμα. Αντίστοιχα σκληρά αλλά όχι τόσο καλής ποιότητας είναι και τα πλαστικά του Swift με υποδεέστερο φινίρισμα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
test center