Ford: Ο ερχομός της νέας Mustang οφείλεται στην Mustang Mach-E

Ford: Ο ερχομός της νέας Mustang οφείλεται στην Mustang Mach-E

1.374 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2022)

Στην αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E οφείλει την έλευσή της, η νέα γενιάς της Ford Mustang με κινητήρα εσωτερικής καύσης σύμφωνα με την εταιρεία!

Αδελφική αλληλεγγύη

Τι και αν η Ford Mustang είναι ένα από τα ιστορικότητα αυτοκίνητα, ενώ η Ford Mustang Mach-E ένα καινούργιο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Σύμφωνα με τη Ford, η νέα γενιά της Mustang, η οποία παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες και σας την αποκαλύψαμε, οφείλει την ύπαρξή της στην ηλεκτρική της αδερφή!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έδωσε την πληροφορία ο CEO της Ford

Αν και τα δύο αυτοκίνητα δεν μοιράζονται κανένα εξάρτημα, πέραν από τα λογότυπα, οι ισχυρές πωλήσεις της ηλεκτρικής Mach-E είναι αυτές που επέτρεψαν στην εταιρεία να σχεδιάσει, να αναπτύξει και να κρατήσει εν τέλει ζωντανό το θρυλικό Pony με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Την πληροφόρηση αυτή την έδωσε ο ίδιος ο CEO της Ford, Jim Farley, μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο CNBC. Σύμφωνα με τον Farley, η Mustang Mach-E είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος για τον οποίο η Ford μπόρεσε να συνεχίσει με μια νέα βενζινοκίνητη Mustang.

Οι πωλήσεις της Mach-E βοήθησαν τον ερχομό της Mustang

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Mustang Mach-E έχει πετύχει καλό αριθμό πωλήσεων από την κυκλοφορία της το 2020. Αυτό επέτρεψε στην εταιρεία να είναι σε καλύτερη θέση αναφορικά με τους ρύπους που ορίζουν οι κανονισμοί ότι πρέπει να εκπέμπουν οι στόλοι των μαρκών, αποφεύγοντας ουσιαστικά τα πρόστιμα ή την ανάγκη αγοράς πιστώσεων από άλλες μάρκες. Έτσι τα χρήματα αυτά προστέθηκαν στο μπάτζετ και βοήθησαν την εταιρεία να φέρει στη ζωή ακόμα μία γενιά της Mustang.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Hyundai