Ford και Red Bull μαζί από το 2026;

Ford και Red Bull μαζί από το 2026;

6.296 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2022)

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την Ford να συνεργάζεται με την Red Bull από το 2026.

Μπαίνει η Ford στην Formula 1;

Με την Ford είναι πολύ πιθανό να συνεργαστεί το 2026 η Red Bull σύμφωνα με όσα αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ώρες. Η τελευταία φορά που η Ford είχε συνεργαστεί με κάποιον στην Formula 1 ήταν με τη βρετανική Jaguar από το 2000 έως το 2004, ενώ προσέφερε τους Cosworth κινητήρες στην Jordan το 2003 και το 2004.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δεν προχώρησαν οι συζητήσεις της Red Bull με την Porsche

Το προηγούμενο διάστημα, είχαν αναπτυχθεί φήμες πως η Red Bull θα συνεργαζόταν με την Porsche, όμως οι συζητήσεις αυτές δεν προχώρησαν επειδή η γερμανική μάρκα απαιτούσε να έχει το πάνω χέρι αποκτώντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της.

Πώς θα επωφελούνταν Ford και Red Bull

Σε αντίθεση με την Porsche, η Ford φαίνεται πως θέλει κάτι αντίστοιχο και πως δεν έχει πρόβλημα να αφήσει την ανάπτυξη των μονοθεσίων και του κινητήρα στα χέρια της Red Bull. Αυτό που φαίνεται να θέλει η Ford είναι το όνομά της να «ακουστεί» και να συνδεθεί με το κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα του πλανήτη και να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα. Από την πλευρά της, εάν αυτή η συνεργασία πραγματοποιηθεί, η Red Bull θα μπορούσε να ωφεληθεί από την τεχνογνωσία της Ford αλλά ένα σεβαστό ποσό μέσω χορηγιών. Πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως Ford και Red Bull συνεργάζονται ήδη στο WRC μέσω της M-Sport, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει ένας κοινός κώδικας επικοινωνίας…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
KIA