Tο βίντεο στέκεται κυρίως στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

«Γεύση» του ανανεωμένου 124 Spider (+vid)

3.092 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2018)

Ένα teaser βίντεο το οποίο παρουσιάζει κάποια από τα νέα στοιχεία που θα έχει το ανανεωμένο Fiat 124 Spider ήρθε στη δημοσιότητα και μας προϊδεάζει για το τι πρόκειται να δούμε.

Όπως μπορούμε να δούμε το βίντεο στέκεται κυρίως στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου αποκαλύπτοντας τις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, ενώ η Fiat Chrysler Automobiles αναφέρει ότι όλες οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.
 
Ωστόσο μέχρι τότε θα μπορούσαμε να αντλήσουμε περισσότερα στοιχεία για το επερχόμενο μοντέλο από το ανανεωμένο MX-5 το οποίο παρουσιάστηκε τον Ιούνιο. Τα δύο αυτοκίνητα που έχουν αναπτυχθεί από κοινού δεν αποκλείεται να μοιράζονται κάποια ίδια στοιχεία, με το MX-5  να διαθέτει βελτιωμένο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, νέο σύστημα εξάτμισης και αλουμινένιο άξονα τιμονιού που αντικαθιστά τον προηγούμενο χαλύβδινο. Το εσωτερικό είναι και αυτό ενημερωμένο, ενώ το MX-5 έρχεται επίσης με πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας.
Δεδομένου ότι το 124 Spider είναι εξοπλισμένο με διαφορετικούς κινητήρες από το MX-5, είναι απίθανο το roadster να επωφεληθεί από τον βελτιωμένο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0-λίτρων, ο οποίος προσφέρει 183 ίππους και 204 Nm ροπής, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως το 124 Spider ήταν προηγουμένως ισχυρότερο το MX-5 και η Fiat ίσως θελήσει να κρατήσει ζωντανό αυτό το χαρακτηριστικό.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται προσεχώς, μέχρι τότε ρίχτε μια ματιά στο teaser βίντεο που ακολουθεί.  
 

Mercedes
moto