Η X-Tomi Design πήρε το BMW XM και το μετέτρεψε σε Pick-up.

Η X-Tomi Design πήρε το BMW XM και το μετέτρεψε σε Pick-up.

Η BMW XM έγινε Pick-up

1.966 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2022)

Μια διαφορετική εκδοχή τη BMW XM παρουσίασε η X-Tomi Design. Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής μετέτρεψε το σπορ SUV της γερμανικής μάρκας σε Pick-up.

SUV με χαρακτηριστικά pickup

Η X-Tomi Design προσφέρει μια γεύση για το πώς μπορεί να φαίνεται μία BMW XM σε Pick-up.  Με μπρούτζινη επένδυση,  σύνθετη μπροστινή όψη και τις υπερμεγέθεις αναλογίες, το νέο XM θα ήταν ωραίο και με καρότσα.  Είναι ένα SUV τριών τόνων, υψηλών επιδόσεων και ταιριάζει γάντι με τα σύγχρονα pick-up πλήρους μεγέθους, τόσο σε ικανότητες όσο και σε υπερκείμενα σχέδια με τεράστιες γρίλιες και λαξευμένες όψεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Extreme Makeover

Αν ρίξουμε μία πιο προσεκτική ματιά θα δούμε ότι η «μετατροπή» αυτή δεν αλλάζει τίποτα στο μπροστινό μέρος, αλλά η ογκώδης πίσω πλευρά αφαιρείται για να μπει η καρότσα. Η μπρούτζινη επένδυση είναι ακόμα εκεί και η μπροστινή όψη είναι τόσο επιθετική όσο ποτέ.

Plug-In με 644 άλογα

Το XM είναι το πρώτο αυτόνομο όχημα M μετά το M1, και αυτό δεν είναι ένα θέμα που η BMW αντιμετωπίζει ελαφρά. Διαθέτει έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8 4,4 λίτρων που αποδίδει 483 ίππους, αλλά αφού πρόκειται για ένα plug-in υβριδικό,  έχει έναν ηλεκτροκινητήρα ενσωματωμένο στο κιβώτιο ταχυτήτων για επιπλέον 194 hp. Συνολικά, το XM παράγει 644 ίππους και 590 nm ροπής, με κίνηση και στους τέσσερεις τροχούς.

Συνέχεια του άρθρου >>>
citroen
KIA