3 φωτογραφίες »

Η Bentley Flying Spur δε χρειάζεται και πολύ προσπάθεια για να τραβήξει επάνω της τα βλέμματα.

Η Bentley Flying Spur της Mansory

2.148 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2020)

Η Bentley Flying Spur δε χρειάζεται και πολύ προσπάθεια για να τραβήξει επάνω της τα βλέμματα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η Mansory ανέλαβε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το βρετανικό πολυτελές αυτοκίνητο.


Η γερμανική βελτιωτική εταιρεία βάζοντας το χέρι της καθιστά το ταπεραμέντο της Flying Spur ακόμα πιο φλογερό, ενώ δίνει παράλληλα πιο εκλεπτυσμένο στυλ στο όχημα, προσφέροντας ατελείωτες επιλογές προσαρμογής για να ικανοποιήσουν την επιθυμία κάθε πελάτη.   
 
Το μαύρο εξωτερικό γυαλιστερό χρώμα, συνδυάζεται με μία λεπτή μπορντό λωρίδα που τρέχει στη μέση του καπό, στην περίμετρο των ζαντών, στο κάτω μέρος του μπροστά αεροδυναμικού χείλους και του πίσω διαχύτη, στη μικρή αεροτομή, αλλά και στο πλαϊνό μέρος. Τα στοιχεία αυτά κάνουν ακόμα πιο αριστοκρατική την εικόνα της Bentley Flying Spur, ενώ τονώνουν χωρίς υπερβολή τη δυναμική που έχει. Το εσωτερικό έχει και αυτό τις δικές του ενημερώσεις με πλήθος δερμάτινων και ξύλινων χαρακτηριστικών, ενώ από την γκάμα δε λείπουν και οι ίνες άνθρακα.
 
Θυμίζουμε πως η «καρδιά» της Flying Spur είναι ένας W12 twin-turbo 6,0 λίτρων κινητήρας που παράγει 635 ίππους και 900 Nm ροπής και έχει άμεση συνεργασία με ένα οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Ακόμα κι αν το αυτοκίνητο (σε εργοστασιακή μορφή) ζυγίζει 2.435 κιλά, είναι σε θέση να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα 333 χιλιομέτρων ανά ώρα να μη φαντάζει μικρή.
 
Τα έργα της Mansory είναι πάρα πολλά, ωστόσο δε θα ήταν υπερβολή να πούμε πως η Bentley Flying Spur είναι ένα από τα κορυφαία.  

Hyundai
KIA