Η Fiat έβαψε πορτοκαλί το νέο 600e

Η Fiat έβαψε πορτοκαλί το νέο 600e

2.450 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2023)

H Fiat έβαψε πορτοκαλί το επερχόμενο 600e στη νέα της καμπάνια θέλοντας να προλογίζει τόσο το νέο μοντέλο όσο και την ενισχυμένη χρωματική παλέτα της.

Ναι στο χρώμα λέει η Fiat

Μπορεί τα πιο δημοφιλή χρώματα στις περισσότερες αγορές του πλανήτη να είναι το άσπρο, το μαύρο και το γκρι, ωστόσο η Fiat είναι διατεθειμένη να αλλάξει αυτή την πραγματικότητα, αποφασίζοντας μάλιστα ακόμη και να σταματήσει την διάθεση αυτοκινήτων, αρχικά, με γκρι χρώμα.

Η Fiat λανσάρει μια νέα καμπάνια με τίτλο «Ιταλία. Η χώρα των χρωμάτων. Fiat. Η μάρκα των χρωμάτων» για την οποία δεν παρέλειψε να βάψει ολόκληρο το νέο 600e σε πορτοκαλί χρώμα, πιθανότατα για να προλογίσει το νέο χρώμα που θα γίνει διαθέσιμο στην παλέτα της. «Η Ιταλία είναι η χώρα των χρωμάτων και, από σήμερα, τα αυτοκίνητα της Fiat θα είναι επίσης», σχολιάζει ο Olivier Francois, Διευθύνων Σύμβουλος της Fiat. «Αυτή η επιλογή επικοινωνεί περαιτέρω στους ανθρώπους τις αξίες και το ιταλικό DNA που ενσαρκώνει η μάρκα. Η Fiat θέλει να εμπνεύσει τους ανθρώπους να ζουν με αισιοδοξία και θετικότητα και αυτή θα είναι επίσης μια από τις αποστολές του νέου Fiat 600e που θα παρουσιαστεί στις 4 Ιουλίου» πρόσθεσε.

Συνέχεια του άρθρου >>>
citroen
test center