2 φωτογραφίες »

Τα έγγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Η Hyundai «έκλεισε» το όνομα Bayon

2.125 Επισκέψεις στο άρθρο (24/8/2020)

Ο Όμιλος Hyundai έχει σε εξέλιξη πολλά νέα οχήματα και όπως φαίνεται ένα από αυτά θα έχει την ονομασία Bayon.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »


Η Hyundai κατέθεσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την κατοχύρωση του ονόματος στην αρμόδια ευρωπαϊκή υπηρεσία (EUIPO) και το νέο όνομα που έχει απέκτησε ο κορεατικός όμιλος εμπίπτει στην κατηγορία «αυτοκίνητα, σπορ αυτοκίνητα, βαν, φορτηγά, λεωφορεία, ηλεκτρικά οχήματα, ανταλλακτικά και αξεσουάρ για αυτοκίνητα».
 
Το Bayon δεν ταιριάζει στην ονοματολογία της Genesis, οπότε κατά πάσα πιθανότητα είτε προορίζεται για τη Hyundai είτε για την Kia, εάν σκοπεύουν πραγματικά να το χρησιμοποιήσουν σε ένα μοντέλο παραγωγής και δεν είναι απλώς ένα όνομα το οποίο θα μείνει αχρησιμοποίητο.
 
Η αλήθεια είναι πως μέχρι αυτή τη στιγμή κανείς δε γνωρίζει περί τίνος πρόκειται, αλλά αν έπρεπε να μαντέψουμε, θα λέγαμε ότι θα μπορούσε να είναι ένα νέο crossover με νεανικό στιλ, ή ένα νέο ηλεκτρικό όχημα. Φυσικά αυτά τα δύο στοιχεία θα μπορούσαν συνδυαστούν σε ένα όχημα, ωστόσο αυτό παραμένει απλώς μία εικασία.
 
Τέλος, για την ιστορία να σημειώσουμε πως σύμφωνα με μία αναζήτηση στο διαδίκτυο η ονομασία «Bayon» δεν έχει τίποτα κοινό με την αυτοκινητοβιομηχανία. Αντ` αυτού γνωστός με αυτή την ονομασία είναι ένας ναός που βρίσκεται στην πόλη  Angkor της Καμπότζης, χτισμένος στα τέλη του 12ου ή στις αρχές του 13ου αιώνα με 200 μεγάλα χαμογελαστά πρόσωπα λαξευμένα σε βράχους.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »

Toyota
moto