Το ολοκαίνουργιο Infiniti QX60 είναι προ των πυλών.

Η Infiniti αυξάνει την ασφάλεια του QX60 (+vid)

1.683 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2021)

Η Infiniti συνεχίζει να ενημερώνει μέσω teaser για τα χαρακτηριστικά του νέου QX60, με το τελευταίο βίντεο της εταιρείας να εστιάζει στο αναβαθμισμένο σύστημα ασφαλείας ProPilot Assist.


Το ολοκαίνουργιο Infiniti QX60 είναι προ των πυλών και όπως έγινε γνωστό το premium SUV θα γίνει το πρώτο μοντέλο της Infiniti που θα επωφελείται από την αναβαθμισμένη τεχνολογία ProPilot Assist. Το εν λόγω σύστημα ασφαλείας πλέον ενσωματώνεται στο σύστημα πλοήγησης. Αυτό επιτρέπει στις διάφορες λειτουργίες να προβλέψουν καλύτερα τι πρόκειται να συμβεί στην πορεία του οχήματος, γνωρίζοντας έτσι τις επερχόμενες στροφές ή αν για παράδειγμα σε κάποια μέτρα υπάρχει μία ράμπα.
 
Σύμφωνα με την ιαπωνική φίρμα, οι βελτιωμένοι αισθητήρες συμβάλουν και σε άλλες λειτουργίες όπως για παράδειγμα στην ομαλότερη και έγκαιρη αυτόματη πέδηση, ενώ από την άλλη, το σύστημα διεύθυνσης πραγματοποιεί διορθώσεις με πιο φυσικό τρόπο. Αξίζει να σημειωθεί πως παρόντα είναι και άλλα συστήματα, όπως το σύστημα αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας, που μπορεί να προτείνει στους οδηγούς να αλλάζουν ταχύτητες αυτόματα ώστε να ταιριάζουν με το τρέχον όριο, αλλά και το προσαρμοζόμενο cruise control.
 
Από κει και πέρα να θυμίσουμε πως το νέο QX60 θα φέρει πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το πρωτότυπο QX60 Monograph, ενώ στο εσωτερικό, το νέας σχεδίασης ταμπλό θα φιλοξενεί μία μεγάλη οθόνης αφής σε στυλ tablet που θα ενσωματώνει το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Κάτω από το καπό θα χρησιμοποιεί τον ίδιο V6 3,5 λίτρων κινητήρα του εξερχόμενου μοντέλου, ενώ η ισχύς του θα κυμαίνεται στους 300 ίππους και πιθανότατα στα 366 Nm ροπής. Το μοτέρ θα συνδυάζεται με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων.
 
Αναφορικά με την αποκάλυψη του νέου QX60 η Infiniti το μόνο που έχει πει είναι πως θα συμβεί σύντομα.
 

ford
OPEL