4 φωτογραφίες »

Σύντομα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου Infiniti QX60.

Η Infiniti προανήγγειλε το νέο QX60 (+vid)

1.960 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2021)

Η Infiniti αναμένεται σύντομα να λανσάρει το νέο QX60 και η ιαπωνική premium μάρκα προχώρησε στην δημοσιοποίηση ενός εκτενούς teaser βίντεο.


Όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο διάρκειας 2 λεπτών και 29 δευτερολέπτων το QX60 φέρει σε όλο του το αμάξωμα καμουφλάζ το οποίο αποκρύπτει την εξωτερικό σχεδιασμό του μοντέλου, για τον οποίο έχουμε πάρει μία πρώτη γεύση από το πρωτότυπο QX60 Monograph που αποκαλύφθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.
 
Παράλληλα η Infiniti δημοσιεύει το σύστημα κίνησης που θα έχει κάτω από το καπό το QX60. Αυτό θα περιλαμβάνει έναν V6 κινητήρα 3,5 λίτρων o οποίος θα προσφέρει 300 ίππους και πιθανότατα 366 Nm ροπής. Το μοτέρ θα συνδυαστεί με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων. Η Infiniti σημειώνει ότι υπέβαλε το νέο QX60 σε βάναυσες δοκιμές, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα και χιλιάδες ώρες δοκιμών του νέου μοντέλου για να εξασφαλίσει ότι το μοντέλο θα είναι ακριβώς όπως εκείνοι το έχουν σχεδιάσει.
 
Στο εσωτερικό να πούμε πως κατασκοπευτικές εικόνες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους δείχνουν πως πρόκειται για μια εντελώς νέα καμπίνα σε διάταξη και επιμέρους εξαρτήματα. Το νέας σχεδίασης ταμπλό θα φιλοξενεί μία μεγάλη οθόνης αφής σε στυλ tablet που θα φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και θα βρίσκεται πάνω από τους αεραγωγούς και κάποια επιπλέον χειριστήρια. Η κεντρική κονσόλα έχει επίσης μια πιο καθαρή, πιο μοντέρνα εμφάνιση.
 
Αναφορικά με την αποκάλυψη του νέου QX60 η Infiniti το μόνο που είπε ήταν πως θα συμβεί σύντομα, αν και δεν παρείχε ακριβή ημερομηνία.
 

ETRANSIT VS ESPRINTER
OPEL