Το νέο σκίτσο είναι παρόμοιο με τα προηγούμενα, αλλά αποκαλύπτει πλήρως την πλευρά του αυτοκινήτου.

Στο εσωτερικό υπάρχουν λιγότερα κουμπιά στην κεντρική κονσόλα.

Η Kia δεν σταματά τα teaser του Optima

1.502 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2019)

Μία ακόμα teaser εικόνα που αποκαλύπτει σε σκίτσο την εμφάνιση του νέου Kia Optima ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καθώς η κορεατική φίρμα προετοιμάζεται για να κάνει τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου.

Το νέο σκίτσο είναι παρόμοιο με τα προηγούμενα, αλλά αποκαλύπτει πλήρως την πλευρά του αυτοκινήτου. Το νέο Optima φαίνεται να έχει αρκετά ομαλές πλευρές που ρέουν προς τα πίσω σε καταλήγοντας στα διογκωμένα φτερά. Στο πίσω μέρος ο σχεδιασμός του αμαξώματος είναι τέτοιος που φαίνεται να ευνοεί την αεροδυναμική, ενώ τα φωτιστικά σώματα αποτελούνται από μία λεπτή διακεκομμένη γραμμή. Τέλος βλέπουμε την ύπαρξη ενός αεροδυναμικού διαχύτη και των δύο απολήξεων της εξάτμισης.
 
Από τα προηγούμενα σκίτσα γνωρίζουμε πως το νέο Optima στοχεύει να είναι ένα πολύ πιο κομψό και δυναμικό αυτοκίνητο από το τρέχον μοντέλο. Οι προβολείς έχουν ενδιαφέρουσα μορφή καθώς συνδυάζονται πρακτικά με τη μάσκα και διαθέτουν LED φώτα ημέρας που έχουν σχήμα «Z». Αλλα χαρακτηριστικά είναι το μεταλλικό «τόξο» που ξεκινάει από το πίσω μέρος του μπροστινού φτερού και να καταλήγει μέχρι πίσω.
 
Στο εσωτερικό ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων και μία ελαφρώς διαγώνια τοποθετημένη οθόνη που φιλοξενεί στο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης παίζουν τον κυρίαρχο ρόλο. Παράλληλα υπάρχουν λιγότερα κουμπιά στην κεντρική κονσόλα, ενώ ο μεγάλος επιλογέας ταχυτήτων του σημερινού αυτοκινήτου έχει αντικατασταθεί από ένα μικρό περιστροφικό.  
 
Η τρίτη γενιά του Kia Optima θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της στην Νότιο Κορέα τον Δεκέμβριο πριν ξεκινήσει το ταξίδι της στις αγορές.    

Hyundai
NISSAN