Η Mercedes έδειξε το πρώτο της εικονικό αυτοκίνητο

Η Mercedes έδειξε το πρώτο της εικονικό αυτοκίνητο

1.691 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2022)

Teaser εικόνες και βίντεο του πρώτου της εικονικού αυτοκινήτου αποκάλυψε η Mercedes, μέσω του Διευθυντή Σχεδιασμού της, Gorden Wagener.

Πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends

Ο Διευθυντής Σχεδιασμού της Mercedes, Gorden Wagener χρησιμοποίησε το Instagram και έδειξε το πρώτο αποκλειστικά εικονικό εκθεσιακό αυτοκίνητο της μάρκας. Με βάση τα hashtags που χρησιμοποιεί στην ανάρτηση, το όχημα μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος League of Legends 2022 που θα διαρκέσει από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στρογγυλεμένες σχεδιαστικές γραμμές

Όπως βλέπουμε το αυτοκίνητο είναι καλυμμένο με ένα ημιδιαφανές πανί που μας αφήνει να δούμε από κάτω. Γενικά οι σχεδιαστικές γραμμές του μοντέλου είναι στρογγυλεμένες. Υπάρχει μια ορθογώνια μάσκα μπροστά με το φωτιζόμενο έμβλημα της Mercedes στη μέση. Οι προβολείς είναι κάθετες φωτεινές λωρίδες. Τα φτερά προεξέχουν από το υπόλοιπο σώμα και κρίνοντας από τις αναλογίες, φαίνεται πως μιλάμε για ένα κουπέ αυτοκίνητο.

Μοιάζει με την Mercedes-AMG Vision AMG Concept

Σε γενικές γραμμές θα μπορούσαμε να πούμε πως το μοντέλο μοιάζει κατά κάποιο τρόπο με την Mercedes-AMG Vision AMG Concept. Η Mercedes φαντάζεται το Vision AMG Concept ως πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα μελλοντικό ηλεκτρικό σεντάν επιδόσεων.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRANSPORTER
test center