Η Phantom φέρνει την «Γαλήνη» στην Γενεύη (+vid)

1.760 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2019)

Εμπνευσμένη από το διάστημα είναι η Phantom Tranquillity που έφερε μαζί της στην Γενεύη η Rolls-Royce.

Η Rolls-Royce έχει φέρει μαζί της στην Γενεύη μια σειρά από μοναδικά μοντέλα, με το σημαντικότερο από αυτά να είναι με βεβαιότητα η Phantom Tranquillity.

To όνομα του είναι εμπνευσμένο, σύμφωνα με την μάρκα, από το «αίσθημα γαλήνης (αγγλ: tranquillity) που δημιουργείται στον καθένα όταν βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο». Η καμπίνα έχει επιρροές από τον κόσμο του διαστήματος όπως τους δορυφόρους Voyager της ΝΑSA και την φωτεινή και σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού, ενώ το υπερπολυτελές φινίρισμα του ταμπλό είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι σε συνδυασμό με λεπτομέρειες από 24 καρατίων χρυσάφι και αλουμίνιο υψηλότατης ποιότητας. Η εταιρεία αναφέρει πως η καμπίνα θα διατίθεται μόνο σε Arctic White η Selby Grey leather δέρμα ενώ υπόσχεται πως ο ιδιοκτήτης θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να βρει όλα τα κρυμμένα «διαμαντάκια» που έχει ετοιμάσει η Rolls-Royce.
 
Δίπλα στην Phantom Tranquillity, η Rolls-Royce φέρνει στην Γενεύη τις Black Badge εκδόσεις των Ghost και Wraith αλλά και άλλα δύο μοναδικά μοντέλα, τα Cullinan Genève 2019 και Dawn Genève 2019.
 

home pro
test center