Η έκδοση Altitude στην γκάμα των Jeep Renegade και Compass

Η έκδοση Altitude στην γκάμα των Jeep Renegade και Compass

2.570 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2023)

- Νέα έκδοση για τα Renegade και Compass.
- Με 130 ή 190 άλογα το Renegade.
- Ήπια υβριδικό ή PHEV το Compass έως 240 άλογα.
- Με τέσσερα χρόνια εγγύηση.

Νέα έκδοση για τα Renegade και Compass

Την έκδοση Altitude στην γκάμα των Renegade και Compass πρόσθεσε η Jeep για την ελληνική αγορά, κάνοντας έτσι ακόμα πιο ελκυστικά τα μοντέλα της στο αγοραστικό κοινό.

Με 130 ή 190 άλογα το Renegade

Για το Renegade η έκδοση Altitude διατίθεται με τον ήπια υβριδικό 48V e-Hybrid κινητήρα των 1,5 λτρ. που αποδίδει 130 άλογα και με το σύστημα Plug-in Hybrid 4xe ισχύος 190 ίππους.

Ο εξοπλισμός στο Renegade

Ο βασικός εξοπλισμός της έκδοσης περιλαμβάνει μεταξύ πολλών άλλων στοιχείων σύστημα πλοήγησης, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, τεχνολογία LED στους εμπρός προβολείς, τα πίσω φώτα και τους προβολείς ομίχλης, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες, αυτόματη ενεργοποίηση των προβολέων, ηλεκτροχρωματικό εσωτερικό καθρέφτη, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και οθόνη αφής 8,4 ιντσών για το σύστημα infotainment Uconnect Navi. Εκεί προβάλλεται και η εικόνα από την κάμερα οπισθοπορείας, που επίσης αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού.

Παράλληλα, η οδήγηση υποστηρίζεται από πλήθος συστημάτων υποβοήθησης όπως προσαρμοζόμενο cruise control, προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης με αυτόματη πέδηση, αναγνώριση των σημάτων κυκλοφορίας και ενεργό σύστημα διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας.

Ήπια υβριδικό ή PHEV το Compass

Αντίστοιχα, στο Jeep Compass η έκδοση Altitude περιλαμβάνει στο βασικό εξοπλισμό πολλά χαρακτηριστικά και διατίθεται επίσης με δύο συστήματα κίνησης. Το ήπια υβριδικό 48V e-Hybrid των 130 ίππους και την ισχυρότερη έκδοση του Plug-in Hybrid 4xe που αποδίδει 240 άλογα. Αμφότερα πλαισιώνονται από ευρύ φάσμα συστημάτων ADAS.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ford
NISSAN