H νέα έκδοση Vivid Ruby είναι η κορυφαία του Ford Puma
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H νέα έκδοση Vivid Ruby είναι η κορυφαία του Ford Puma

9.482 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2022)

Νέα κορυφαία έκδοση για το Puma ανακοίνωσε η Ford, η οποία ονομάζεται Vivid Ruby Edition και συνδυάζεται με δίχρωμο εξωτερικό και εξαιρετικά πλούσιο εξοπλισμό.

Νέα κορυφαία έκδοση

Η Ford παρουσίασε μια νέα έκδοση για το Puma. Το όνομά της είναι Vivid Ruby Edition και ήρθε για να καθίσει στην κορυφή των εκδόσεων του best-seller μικρού SUV, με εξαίρεση φυσικά το Puma ST. Η νέα έκδοση φέρνει μαζί της και ένα νέο χρώμα, το οποίο μάλιστα της έχει δανείσει το όνομά του. Ο λόγος για το Vivid Ruby, το οποίο σύμφωνα με τη Ford είναι μια εξέλιξη του χρώματος Hot Magenta, καταλήγοντας επί της ουσίας σε μία βυσσινί απόχρωση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δίχρωμο εξωτερικό

Η νέα απόχρωση του εξωτερικού συνδυάζεται με μαύρα διακοσμητικά, αλλά και μαύρη οροφή για διχρωμία. Εναλλακτικά, η Ford προσφέρει την επιλογή μιας λευκής οροφής. Από κει και πέρα το Puma Vivid Ruby Edition έρχεται στάνταρ με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών με μαύρες ή λευκές λεπτομέρειες, ανάλογα με το χρώμα της οροφής.

Πλούσιος εξοπλισμός

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα έχουν λευκές και βυσσινί ραφές, ενώ η ταπετσαρία φέρει μαύρο χρώμα. Μέρος του στάνταρ εξοπλισμού είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών, η οθόνη αφής 8 ιντσών για το infotainment, ένα premium ηχοσύστημα B&O, θερμαινόμενο τιμόνι, ηλεκτρική πίσω πόρτα και πολλά άλλα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER