Το ανανεωμένο Jeep Compass πέραν των αλλαγών στο hi-tech σύστημα infotainment Uconnect 5, εφοδιάζεται με τον υπερσύγχρονο 1.300άρη turbo κινητήρα βενζίνης Firefly σε 130 ή 150 ίππους, καθώς και με το
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο Jeep Compass πέραν των αλλαγών στο hi-tech σύστημα infotainment Uconnect 5, εφοδιάζεται με τον υπερσύγχρονο 1.300άρη turbo κινητήρα βενζίνης Firefly σε 130 ή 150 ίππους, καθώς και με το νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DDCT με λειτουργία Sport και για πρώτη φορά συνδυασμό του με κίνηση στους εμπρός τροχούς.

Jeep Compass

2.663.648 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Η Jeep έχει παρουσιάσει το ανανεωμένο Compass το οποίο πέραν των αλλαγών στο hi-tech σύστημα infotainment, εφοδιάζεται με τον 1.300άρη turbo βενζίνης και το νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Το ντεμπούτο του αναβαθμισμένου Compass, της πρότασης της Jeep στα μικρομεσαία SUV, έφερε αλλαγές σε πιο ουσιαστικά πεδία από το αισθητικό κομμάτι, όπως αυτά της τεχνολογίας και των κινητήρων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »




Ξεκινώντας από το τελευταίο, το ανανεωμένο Jeep Compass εφοδιάζεται με τον νεότερο τετρακύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα Firefly 1,3 λτ. σε δύο εκδόσεις ισχύος με 130 και 150 ίππους, αντίστοιχα, ενώ στο ενεργητικό του θα έχει και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DDCT 6 σχέσεων (Dual Dry Clutch Transmission) στην ισχυρότερη έκδοση. Και οι δύο εκδόσεις έχουν μέγιστη ροπή 270 Nm και κίνηση στους εμπρός τροχούς, ενώ για πρώτη φορά στο Compass ο αγοραστής θα έχει τη δυνατότητα επιλογής του συνδυασμού αυτόματου κιβωτίου με κίνηση στους δύο τροχούς.


Επιπρόσθετα, το Jeep Compass 1,3Τ με το αυτόματο κιβώτιο DDCT για πρώτη φορά θα προσφέρει και τη λειτουργία «Sport», η οποία θα ενεργοποιείται μέσω ενός διακόπτη στην κεντρική κονσόλα. Με την ενεργοποίηση του προγράμματος αλλάζουν οι παράμετροι λειτουργίας του συστήματος διεύθυνσης, του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων για μια ακόμα πιο δυναμική συμπεριφορά. Από εκεί και έπειτα, η μάρκα έχει ήδη παρουσιάσει την Plug-In υβριδική έκδοση του μικρομεσαίου SUV από το προ-ανανέωσης μοντέλο, η οποία και θα συνεχίσει να κοσμεί την γκάμα. Εφοδιασμένη με το υβριδικό σύστημα 4xe, η PHEV έκδοση θα προσφέρει προηγμένη τετρακίνηση, υψηλή απόδοση αμιγώς ηλεκτρική κίνηση με αυτονομία 50χλμ. και εκπομπές CO2 <50γρμ./χλμ..



Στο πεδίο της εμφάνισης, τώρα, δεν παρατηρούντα ιδιαίτερες αλλαγές, σε αντίθεση με την καμπίνα, εκεί που αν και η διάταξη είναι λίγο-πολύ ίδια, τα βλέμματα πέφτουν στη νέα γενιά του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Uconnect 5, το οποίο προσφέρει μεταξύ άλλων αυξημένες δυνατότητες διασυνδεσιμότητας (ασύρματο Apple CarPlay-Android Auto, bluetooth, usb κ.ά.). Σημειώστε ότι το εν λόγω infotainment συνεργάζεται με οθόνες από 7 έως και 8,4 ίντσες.



Ο εξοπλισμός του αναβαθμισμένου Jeep Renegade με εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης ήταν ψηλά στις προτεραιότητες της μάρκας και για αυτό, το μοντέλο λαμβάνει τώρα πολλά «καλούδια» όπως: σύστημα προειδοποιησης μετωπικής σύγκρουσης, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, προσαρμοζόμενο cruise control, πίσω κάμερα, σύστημα ανίχνευσης τυφλών σημείων κ.α..

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δειτε και τα 98 μοντέλα της Εκθεσης

Mercedes
test center