Τι και αν τρυπήσει το ελαστικό του αυτοκινήτου σας; Δεν υπάρχει λόγος για άγχος, ούτε για να σταματήσετε την πορεία σας. Η Bridgestone έδωσε την λύση! Με την επαναστατική τεχνολογία DriveGuard καταργε

Τι και αν τρυπήσει το ελαστικό του αυτοκινήτου σας; Δεν υπάρχει λόγος για άγχος, ούτε για να σταματήσετε την πορεία σας. Η Bridgestone έδωσε την λύση! Με την επαναστατική τεχνολογία DriveGuard καταργεί ουσιαστικά την ανάγκη της ρεζέρβας και στέλνει τον γρύλο …στο μουσείο! Δείτε περοσσότερα με 1 κλικ!

Bridgestone Driveguard

2.663.977 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)


Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Θα θέλατε να έχετε «αλεξίσφαιρα» ελαστικά; Η Bridgestone μπορεί να σας προσφέρει μία λύση χάρη στη run flat τεχνολογία DriveGuard. Πρόκειται για την κορυφαία τεχνολογία παθητικής ασφάλειας, η οποία σας βοηθά να διατηρείτε τον έλεγχο του οχήματός σας σε περίπτωση διάτρησης και να συνεχίζετε την οδήγηση για 80 km ακόμη και μάλιστα με ταχύτητα έως και 80 km/ώρα, έως ότου μπορέσετε να φθάσετε στον προορισμό σας ή σε βουλκανιζατέρ όπου θα επισκευάσετε ή θα αντικαταστήσετε με ασφάλεια το ελαστικό που έχει υποστεί βλάβη.

Αυτή η μοναδική τεχνολογία αποτελεί καθ όλη τη διάρκεια του έτους μια εξαιρετική λύση για να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας στον δρόμο ή στο ταξίδι. Φυσικά για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τη νέα αυτή καινοτόμο τεχνολογία θα πρέπει το αυτοκίνητό σας να διαθέτει σύστημα TPMS για την παρακολούθηση της πίεσης των ελαστικών.
 
Ποια ελαστικά της Bridgestone είναι εφοδιασμένα με τεχνολογία Driveguard;

Τα δύο πιο δημοφιλή ελαστικά της premium μάρκας την έχουν. Ο λόγος για τα TURANZA T005 και Weather Control A005 EVO.

Αναλυτικότερα το TURANZA T005  είναι η κορυφαία επιλογή για όσους οδηγούς  ζητούν τον άριστο έλεγχο υπό αντίξοες συνθήκες οδήγησης.  Έχει βαθμολογία Α, βάσει της Ευρωπαϊκής Ετικέτας, στην κατηγορία πρόσφυση στο βρεγμένο και εξαιρετική βαθμολογία B στην κατηγορία  αντίσταση κύλισης. 

Κάποιες επιλεγμένες διαστάσεις εξασφαλίζουν βαθμολογία A/A και στην κατηγορία της απόδοσης. Οι καλύτερες βαθμολογίες στις κατηγορίες πλευρικής πρόσφυσης στο βρεγμένο και επιδόσεων στο φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα δοκιμάστηκαν και πιστοποιήθηκαν από τον TÜV SÜD, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα, ανεξάρτητα ινστιτούτα δοκιμών αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Επιπλέον, έχει άριστη αντοχή στην φθορά με σημαντικά βελτιωμένη δυνατότητα κάλυψης αποστάσεων σε σχέση με τον προκάτοχό του.
 
Από την άλλη, το Weather Control A005 είναι ένα ελαστικό για όλες τις εποχές, το οποίο επίσης έχει την υψηλότερη κατάταξη ετικέτας για την πρόσφυση στο βρεγμένο, ενώ τα καταφέρνει εξίσου καλά σε στεγνό και ενίοτε χιονισμένο οδόστρωμα. Μάλιστα σε σχέση με τον προκάτοχό του είναι βελτιωμένο στην δύναμη πρόσφυσης, στην απόσταση φρεναρίσματος στο χιόνι και στην πλευρική επιτάχυνση. Προσφέρει ενισχυμένες επιδόσεις στο χιόνι, έχοντας πιστοποίηση με αλπικό σύμβολο (3PMSF) και φυσικά έχει και αυτό άριστη αντοχή στη φθορά.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δειτε και τα 98 μοντέλα της Εκθεσης

NEO TRAFIC
moto