Το Yokohama BluEarth-GT AE51 είναι ένα καλοκαιρινό ελαστικό, ιδανικό για αυτούς που τους αρέσει να «γράφουν» χιλιόμετρα στο κοντέρ. Εξαιρετική πρόσφυση τόσο σε στεγνό, όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα. Υ

Το Yokohama BluEarth-GT AE51 είναι ένα καλοκαιρινό ελαστικό, ιδανικό για αυτούς που τους αρέσει να «γράφουν» χιλιόμετρα στο κοντέρ. Εξαιρετική πρόσφυση τόσο σε στεγνό, όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα. Υψηλή αντοχή στη φθορά, χαμηλή αντίσταση κύλισης υψηλή οδηγική άνεση. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Θεοχαράκης ΑΕ - Yokohama BluEarth-GT AE51

2.675.044 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Tο  BluEarth-GT AE51 της Yokohama ήρθε ως διάδοχος του εμβληματικού BluEarth-A AE-50, ωστόσο έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του στην παγκόσμια αγορά, αφού επιλέχθηκε ως ελαστικό πρώτης τοποθέτησης στα καινούρια Toyota Prius, Mazda 3 και Lexus ES.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Grand Touring Performance

Το premium ελαστικό της ιαπωνικής εταιρίας διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που μπορεί να ζητήσει κάποιος από ένα ελαστικό. Σπορ απόδοση, καλή πρόσφυση σε στεγνό και βρεγμένο, οικονομία καυσίμου, αντοχή στη φθορά, αλλά και υψηλή οδηγική άνεση. Είναι η ιδανική επιλογή για τους οδηγούς που αρέσκονται στις μεγάλες αποστάσεις.

Μάλιστα οφείλει την εξαιρετική του απόδοση στο βρεγμένο, χάρη στο ασύμμετρο πέλμα του και στις ευρείες αυλακώσεις, οι οποίες είναι φτιαγμένες σε σχεδιασμό ζιγκ-ζαγκ. Ο σχεδιασμός αυτός προσφέρει και την μεγάλη οδηγική άνεση, αλλά και την υψηλή σταθερότητα. Παράλληλα, η άκαμπτη δομή  και ο τρόπος που είναι φτιαγμένο το προφίλ του εξασφαλίζουν τη ισορροπημένη κατανομή βάρους.

Χαρακτηριστικά
  • ¶καμπτοι ώμοι και πλευρικό τοίχωμα για να προσφέρει ακριβή οδήγηση.
  • Γόμα φτιαγμένη με προηγμένη τεχνολογία για βελτιωμένη πρόσφυση και φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα.
  • Ελαφριά κατασκευή με τεχνολογία BluEarth για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.
  • Ασύμμετρο πέλμα για καλύτερη πρόσφυση στο βρεγμένο και άνετη οδήγηση.
  • Προφίλ  που μειώνει την παραγωγή θερμότητας για μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση.
Δείτε το Yokohama BluEarth-GT AE51 εν δράσει στο παρακάτω βίντεο

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δειτε και τα 98 μοντέλα της Εκθεσης

test center
SEAT