Hilux Champ: Ο νέος «εργάτης» της Toyota με τιμή στα 12 χιλιάρικα
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hilux Champ: Ο νέος «εργάτης» της Toyota με τιμή στα 12 χιλιάρικα

14.107 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2023)

- Ντεμπούτο στην Ταϊλάνδη για το μοντέλο παραγωγής του IMV 0 Concept.
- Πολλές δυνατότητες προσαρμογής.
- Με βενζίνη και diesel έως 166 άλογα.
- Κάτω από 12.000 ευρώ το αρχικό κόστος απόκτησης.

Ντεμπούτο στην Ταϊλάνδη για το μοντέλο παραγωγής του IMV 0 Concept

H Toyota αποκάλυψε το μοντέλο παραγωγής του IMV 0 Concept. Το νέο pick-up απέκτησε το όνομα Hilux Champ κάνοντας το ντεμπούτο του στην Ταϊλάνδη, διαθέτοντας χαμηλή τιμή, τρεις επιλογές κινητήρων και πολλές δυνατότητες προσαρμογής μετά την αγορά.

Εξωτερικά, το Hilux Champ μοιάζει με το πρωτότυπο IMV 0, φέροντας μεγάλη δόση πλαστικής επένδυσης, μαύρη γρίλια, σιδερένιες ζάντες αλλά και προβολείς αλογόνου, τουλάχιστον για την αγορά της Ταϊλάνδης. Στην ασιατική χώρα το Hilux Champ θα διατίθεται ως μονοκάμπινο, σε εκδόσεις με κοντό ή μακρύ μεταξόνιο.

Με πολλές δυνατότητες προσαρμογής

Ανεξάρτητα από την έκδοση, η Toyota αναφέρει πως το Hilux Champ διαθέτει τις κατάλληλες βάσεις που επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες να προσαρμόσουν στο όχημα πολλά διαφορετικά αξεσουάρ μετά την αγορά του. Η Toyota Motor Thailand ανέφερε περισσότερους από 100 κατασκευαστές αξεσουάρ τα εξαρτήματα των οποίων είναι συμβατά με το Hilux Champ.

Στο σπαρτιάτικο εσωτερικό, το Toyota Hilux Champ συνοδεύεται από πορτοκαλί πινελιές, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει δύο επιβάτες, αφού όπως προαναφέραμε θα διατίθεται σε μονοκάμπινη έκδοση. Ανέσεις όπως οθόνες αφής δεν υπάρχουν, υπάρχουν όμως ηλεκτρικά παράθυρα και αυξημένη πρακτικότητα για τους επαγγελματίες μέσω πολλών χώρων αποθήκευσης.

Με βενζίνη και diesel έως 166 άλογα

Το Toyota Hilux Champ προδιαγραφών Ταϊλάνδης θα προσφέρεται με τρεις επιλογές κινητήρων. Ο βασικός κινητήρας βενζίνης 2,0 λίτρων αποδίδει 139 άλογα και 183 Nm ροπής. Ο πιο ισχυρός κινητήρας βενζίνης 2,7 λίτρων προσφέρει 166 άλογα και 245 Nm ροπής, ενώ υπάρχει και ένας ς turbodiesel 2,4 λίτρων για 150 ίππους και 343 Nm ροπής. Ο βασικός κινητήρας συνδυάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων ενώ οι άλλες δύο επιλογές συνδυάζονται με αυτόματο 6 σχέσεων. Σε όλες τις εκδόσεις η ισχύς μεταδίδεται στον πίσω άξονα, οπότε οι Ταϊλανδοί δεν έχουν την επιλογή τετρακίνησης.

Κάτω από 12.000 ευρώ το αρχικό κόστος απόκτησης

Το Toyota Hilux Champ κοστίζει στην Ταϊλάνδη από 459.000 μπατ, δηλαδή περίπου 11.938 ευρώ σύμφωνα με τις τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες. Η Toyota ξεκίνησε ήδη να δέχεται παραγγελίες.

ETRANSIT VS ESPRINTER
test center