Ηλεκτρικό αυτοκίνητο και από την Ινδία!

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο και από την Ινδία!

2.499 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2022)

Εταιρεία με έδρα την Ινδία η οποία κατασκευάζει ηλεκτρικά σκούτερ είναι έτοιμη να περάσει και στα αυτοκίνητα, δημοσιεύοντας μάλιστα την πρώτη εικόνα του επερχόμενου μοντέλου της!

Από τα ηλεκτρικά σκούτερ στα αυτοκίνητα

Από τη στιγμή που η αυτοκινητοβιομηχανία βρίσκεται στο στάδιο της μετάβασης προς την ηλεκτροκίνηση, ολοένα και περισσότερες εταιρείες προσπαθούν να δραστηριοποιηθούν στο συγκεκριμένο τομέα, έστω και αν στο παρελθόν δεν έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με αυτόν. Μία από αυτή είναι η ινδική, Ola Electric που παράγει ηλεκτρικά σκούτερ, ωστόσο είναι έτοιμη να ενταχθεί στην αυτοκινητοβιομηχανία με το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ο επικεφαλής της εταιρίες δημοσίευσε την πρώτη εικόνα

Μάλιστα ο διευθύνων σύμβουλος της Ola Electric, Bhavish Aggarwal, ήταν αυτός που έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα του αυτοκινήτου. Όπως μπορούμε να δούμε το αυτοκίνητο της Ola Electric διαθέτει ωοειδή αεροδυναμικό σχεδιασμό, με εξαιρετικά καμπυλωτό μπροστινό παρμπρίζ που συνεχίζει ως ενιαίο προς τα πίσω περιλαμβάνοντας την οροφή. Μία μπάρα LED δεσπόζει στο μπροστινό μέρος, ενώ βλέπουμε πως το χωρίς ρύπους ινδικό αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί με τέσσερις πόρτες και ζάντες αεροδυναμικά σχεδιασμένες.

Σκοπός να επεκταθεί και στην Ευρώπη

Άλλες πληροφορίες για το μοντέλο δεν υπάρχουν κάτι που πιθανότατα θα συμβεί προσεχώς. Όπως προαναφέραμε, επί του παρόντος η Ola Electric κατασκευάζει και πουλά ηλεκτρικά σκούτερ στην Ινδία, σκοπεύοντας όμως από το 2023 και έπειτα να τα εξάγει σε στην Ευρώπη, την Αυστραλία, και τη Νοτιοανατολική Ασία.

Να τη και η Ινδία!
-Η εταιρεία Ola Electric μετά από τα ηλεκτρικά σκούτερ ετοιμάζει και αυτοκίνητο!
-Στη δημοσιότητα η πρώτη εικόνα του μοντέλου από τον επικεφαλής της εταιρείας.
-Από το 2023 η ινδική εταιρεία σκοπεύει να επεκταθεί μεταξύ άλλων και στην Ευρώπη.
Θα αγόραζες αυτοκίνητο με προέλευση την Ινδία; Στην Ελλάδα γιατί δεν δραστηριοποιείται κάποιος στο συγκεκριμένο τομέα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center