Ηλεκτρικό πρωτότυπο της Audi προλογίζει το ανανεωμένο e-tron
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ηλεκτρικό πρωτότυπο της Audi προλογίζει το ανανεωμένο e-tron

1.685 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2022)

Η Audi προλογίζει το ανανεωμένο e-tron με την αποκάλυψη ενός πρωτότυπου που παρουσίασε ενόψει της επίσημης αποκάλυψης του φρεσκαρισμένου ηλεκτρικού SUV.

Πλησιάζει το ανανεωμένο Audi e-tron

Το ανανεωμένο e-tron της Audi πλησιάζει στην παραγωγή και η εταιρεία παρουσίασε ένα νέο πρωτότυπο στο E-Cannonball στο Αμβούργο, μέσω του οποίου μας δείχνει πως θα είναι το αμιγώς ηλεκτρικός της SUV μετά το facelift, το οποίο θα υποστεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μικρές αλλαγές στον σχεδιασμό

Με σπορ «ειδικά σχεδιασμένο καμουφλάζ» και εντυπωσιακές πορτοκαλί πινελιές, το πρωτότυπο διαθέτει μια νέα και πιο χαρακτηριστική διχτυωτή μάσκα. Πλαισιώνεται από ανασχεδιασμένος προβολείς, οι οποίοι έχουν «νέες καινοτομίες φωτισμού». Ο προφυλακτήρας συνδυάζει στοιχεία από το στάνταρ μοντέλο και ην πιο σπορ έκδοση S. Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή είναι οι πιο εμφανείς αεροκουρτίνες, οι οποίες διαθέτουν σπορ περιβάλλοντα χώρο. Οι μικρές αλλαγές στο στυλ συνεχίζονται και πίσω, καθώς βλέπουμε έναν νέο προφυλακτήρα και διαχύτη, όπως και διαφορετικής σχεδίασης φωτιστικά σώματα.

Με μεγαλύτερη αυτονομία και ίσως νέο όνομα

Η Audi δεν είπε πολλά για το πρωτότυπο. Ωστόσο, προηγούμενες αναφορές έχουν δείξει ότι το crossover θα μπορούσε να μετονομαστεί σε Q8 e-tron για να κάνει τη θέση του στη γκάμα της Audi πιο ξεκάθαρη. Η φημολογία επίσης αναφέρει ότι το χωρίς ρύπους SUV, θα μπορούσε να εξοπλιστεί με πιο αποδοτικούς κινητήρες, ένα βελτιωμένο σύστημα ανάκτησης ενέργειας και μια αναβαθμισμένη μπαταρία. Αυτό θα μπορούσε να αυξήσει την αυτονομία του σε περίπου 600 χιλιόμετρα, αριθμός σημαντικά μεγαλύτερος από τα 440 χιλιόμετρα.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται προσεχώς!

Πλησιάζει το ανανεωμένο Audi e-tron!
- Μικρές αλλαγές στο εξωτερικό.
- Με μεγαλύτερη αυτονομία.
- Ίσως νέο όνομα.
Ενδιαφέρεσαι για ηλεκτρικό αυτοκίνητο ή όχι ακόμα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
vw