Ηλεκτρικό το πρώτο σε πωλήσεις ΙΧ στην Ευρώπη τον Σεπτέμβρη!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ηλεκτρικό το πρώτο σε πωλήσεις ΙΧ στην Ευρώπη τον Σεπτέμβρη!

2.078 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2021)

Όλα τα best-seller μοντέλα με κινητήρες καύσης κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις τον Σεπτέμβρη του 2021 στην Ευρώπη το ηλεκτρικό, Tesla Model 3 το οποίο στρογγυλοκάθισε στην πρώτη θέση των πωλήσεων!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Το Tesla Model 3 ήταν το κορυφαίο σε πωλήσεις όχημα στην Ευρώπη τον περασμένο μήνα, την πρώτη φορά που ένα πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο ξεπέρασε τα ανταγωνιστικά μοντέλα με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Ιστορική πρωτιά για τα ηλεκτρικά και το Model 3

Σύμφωνα με τα στοιχεία της JATO Dynamics, τον Σεπτέμβρη του 2021, το Tesla Model 3 πούλησε 24.591 αυτοκίνητα στις χώρες της Ευρώπης, αριθμός που το έφερε στην πρώτη θέση των πωλήσεων για τον 9ο μήνα του έτους, καταγράφοντας παράλληλα αύξηση κατά 58% σε σύγκριση με τον Σεπτέμβρη του 2020. Στη δεύτερη θέση των best seller ήταν το Renault Clio (18.264 αυτοκίνητα) ακολουθούμενο από το Dacia Sandero (17.988 μονάδες) και μετά το Volkswagen Golf (17.507 μονάδες).
 

Στο 23% της αγοράς τα Plug-In και τα ηλεκτρικά 

Είναι γνωστό πως οι κυβερνήσεις προσφέρουν γενναιόδωρα κίνητρα για να προσελκύσουν τους αγοραστές σε ηλεκτροκίνητα και αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα, κάτι που όπως φαίνεται αποδίδει, αφού τον Σεπτέμβρη τα Plug-In υβριδικά και τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα αντιπροσώπευσαν το 23% της ευρωπαϊκής αγοράς, ήτοι σχεδόν διπλασιασμός του ποσοστού τους από το 2020.
 

Ford Kuga το κορυφαίο PHEV, ξανά 

Αξίζει να σημειωθεί πως πρώτο στα PHEV τον Σεπτέμβρη ήταν για μία ακόμα φορά το Ford Kuga, ενώ στα ηλεκτρικά το Tesla Model 3 ακολουθήθηκε από το Model Y που πήρε τη δεύτερη θέση, ενώ το VW ID.3 ακολούθησε στην 3η θέση.
 
Φυσικά, πρέπει να σημειωθεί πως για ένα ακόμα μήνα οι πωλήσεις χαρακτηρίστηκαν από την έλλειψη των μικροτσίπ, πρόβλημα ωστόσο το οποίο σιγά σιγά αποκαθίσταται, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στελέχη εταιρειών.

Ιστορική πρωτιά για το Model 3 και τα ηλεκτρικά!
-Το Tesla Model 3 πούλησε 24.591 αυτοκίνητα τον Σεπτέμβρη και «κάθισε» στην πρώτη των συνολικών πωλήσεων.
-Στο 23% της αγοράς τα Plug-In και τα ηλεκτρικά
-Ford Kuga το κουρυφαίο PHEV, ξανά.
Τυχαία η πρωτιά των ηλεκτρικών τον Σεπτέμβρη ή θα συνεχιστεί;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
moto