• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ένα εντυπωσιακό φουτουριστικό πρωτότυπο δημιούργησε ανεξάρτητος σχεδιαστής.

Στην καλύτερη ορατότητα συνηγορούν τόσο το περιμετρικό παρμπρίζ, όσο και η πανοραμική γυάλινη οροφή.

Αριθμοί που να μας φανερώνουν τις διαστάσεις δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Honda Skyroom: Αυτοκίνητο με θέα

1.205 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/9/2019

Ένα εντυπωσιακό φουτουριστικό πρωτότυπο δημιούργησε ανεξάρτητος σχεδιαστής, έχοντας οραματιστεί την κατασκευή του από τη Honda. Γνωρίστε το Skyroom.


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα αυτοκίνητα του μέλλοντος θα τροφοδοτούνται με ηλεκτρισμό και θα κινούνται αυτόνομα. Στο πλαίσιο αυτό ο σχεδιαστής Dahye Jeong δείχνει πως μπορεί να μοιάζει ένα αυτοκινήτου τέτοιου τύπου το οποίο θα κατασκευαστεί από τη Honda.
 
Έχοντας το όνομα Skyroom, το concept «έρχεται» με σκοπό να προσφέρει ευελιξία και άνεση. Έχοντας αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, η ισχύς θα πηγαίνει και στους τέσσερις τροχούς, ωστόσο το πιο εντυπωσιακό της όλης προσπάθειας είναι το εσωτερικό.
 
Εκεί έχει τοποθετηθεί ένα τεράστιο μπουθ στο πίσω μέρος όπου ο επιβάτης μπορεί να χαλαρώσει τη στιγμή που το αυτοκίνητο τον οδηγεί στο προορισμό που θέλει να πάει, ενώ λίγο πιο μπροστά έχει εγκατασταθεί μία πολυθρόνα σε περίπτωση επιθυμίας του επιβάτη να βλέπει προς τα έξω. Στην καλύτερη ορατότητα συνηγορούν τόσο το περιμετρικό παρμπρίζ, όσο και η πανοραμική γυάλινη οροφή, η οποία θα μπορούσε να ανοίξει και να μετατρέψει το αυτοκίνητο σε κάμπριο!
 
Αριθμοί που να μας φανερώνουν τις διαστάσεις δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, αλλά ο όγκος του Skyroom είναι πιθανότατα παρόμοιος με ένα Smart ForTwo.
 
Ίσως η Honda δεν κατασκευάσει ποτέ στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο που δημιούργησε ο φιλόδοξος σχεδιαστής, ωστόσο μπορεί το εν λόγω σχέδιο να μην απέχει δραματικά από την εμφάνιση των αυτοκινήτων τα επόμενα 25-30 χρόνια!

Tags: HONDA