• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η αλλαγή «καρδιάς» στο Juke diesel ήρθε την κατάλληλη στιγμή, αφού ο νέος κινητήρας προσφέρει σημαντικά καλύτερη κατανάλωση.

Το εσωτερικό του Nissan Juke διατηρείται ιδιαίτερο σχεδιαστικά και με προσεγμένη ποιότητα.

Το Nissan Juke diesel διατηρεί το σπορτίφ οδικό και οδηγικό του χαρακτήρα, ευνοούμενο στην έκδοση της δοκιμής μας και από τους μεγάλους τροχούς.

Ο νέος 1,5 dCi κινητήρας του Nissan Juke προσφέρει πολύ καλύτερη οικονομία κίνησης, ενώ παράλληλα έχει βελτιώσει και τη λειτουργία του, διατηρώντας επίσης τις γρήγορες επιδόσεις του.

Δοκιμή: Nissan Juke 1,5 dCi 4Χ2 Stop/Start

28.455 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/3/2014

Το ξεχωριστό Nissan Juke λαμβάνει τη νεότερη γενιά του 1,5 dCi κινητήρα diesel με σύστημα Stop/Start, με πολλά οφέλη στο κομμάτι της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων, αλλά και σε αυτό της άνεσης κατά το ταξίδι.

 
Το Nissan Juke από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε στην αγορά στα τέλη του 2010 κέρδισε τις εντυπώσεις με την ιδιαίτερη σχεδίασή του, εκτός από το έτσι κι αλλιώς αυξημένο εμπορικό ενδιαφέρον, που του έδινε η κατάταξή του στα μικρά Crossover
Πλέον, έχοντας συμπληρώσει 3 χρόνια στην αγορά, η Nissan αποφασίζει να ενισχύσει την εμπορική παρουσία κυρίως του diesel μοντέλου, εφοδιάζοντας το με τη βελτιωμένη εκδοχή του 1,5 dCi κινητήρα, όπου σε συνδυασμό και με μια σειρά άλλα μέτρα (σύστημα Stop/Start, μακρύτερες σχέσεις κιβωτίου), έρχεται για να μειώσει δραστικά τις απαιτήσεις του σε καύσιμο και τις εκπομπές ρύπων. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν αλλαγές στα υπόλοιπα τμήματα του Juke, με τη «διαστημική» σχεδίαση να συνεχίζει να χαρακτηρίζει το μοντέλο.

Από 16.820 ευρώ με έκπτωση και απόσυρση
Η Nissan προσφέρει το νέο Juke 1,5 diesel Stop/Start με έκπτωση 1.430 ευρώ (1.340 ευρώ στην αρχική έκδοση), παρέχοντας μαζί με την απόσυρση συνολικό όφελος 2.830 ευρώ (2.740 στο βασικό μοντέλο). Έτσι, οι τιμές του αυτοκινήτου ξεκινούν από τα 16.820 ευρώ, μια τιμή αυξημένη κατά 250 ευρώ σε σχέση με την έκδοση χωρίς σύστημα Stop/Start, η οποία συνεχίζει προς το παρόν στη γκάμα. Παράλληλα, από πλευράς εξοπλισμού, η αρχική έκδοση Action διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας.