Παρελθόν από τη γραμμή παραγωγής της Ford θα αποτελέσει το B-Max.

Παρελθόν από τη γραμμή παραγωγής της Ford θα αποτελέσει το B-Max.

Κόβεται το Ford B-Max

5.883 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2017)

Παρελθόν από τη γραμμή παραγωγής της Ford θα αποτελέσει το B-Max, με τις εξελίξεις να αναμένονται πολύ σύντομα.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη, το Ford B-Max αναμένεται να κοπεί από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Ρουμανίας, με το ανανεωμένο EcoSport να παίρνει τη θέση του πολυμορφικού μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Οι ιθύνοντες τις εταιρείας, οι οποίοι δεν έμειναν ευχαριστημένοι από τις πωλήσεις του MPV, λέγεται πως έχουν προσλάβει περίπου 1.700 άτομα στο πρώην εργοστάσιο της Daewoo στην Κραϊόβα, οι οποίοι θα ξεκινήσουν την παραγωγή του ανανεωμένου Crossover κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο.
 
Σε ότι αφορά την ανανεωμένη εικόνα του EcoSport για τις ευρωπαϊκές αγορές, δεν έχει αποκαλυφθεί επισήμως, με τις φήμες να λένε πως αυτό δεν αποκλείεται να γίνει στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, που είναι προγραμματισμένο τον προσεχή Σεπτέμβρη.
 
Ωστόσο δεν αποκλείεται το ανανεωμένο μοντέλο να έχει παρόμοιες προδιαγραφές με την εκδοχή εκείνου των ΗΠΑ. Το ανανεωμένο μοντέλο στην Αμερική δεν φέρει πλέον τον εφεδρικό τροχό στην πόρτα του πορτμπαγκάζ έχοντας με αυτό τον τρόπο μια πιο καθαρή εμφάνιση, ενώ δεν γνωρίζουμε επίσης αν στις ευρωπαϊκές θα προσφερθεί η επιλογή τετρακίνησης, όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto