Tο ντεμπούτο του μοντέλου θα γίνει το επόμενο έτος.

H Skoda θα προσφέρει κατά πάσα πιθανότητα το μοντέλο μόνο ως εμπροσθιοκίνητο.

Kosmiq: Tο νέο μικρό SUV της Skoda;

5.298 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2018)

Αυτή θα είναι όπως φαίνεται η ονομασία του νέου μικρού SUV της Skoda που θα κάνει ντεμπούτο το 2019. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

H Skoda έχει ήδη ξεκινήσει την επιθετική της πολιτική στην δημοφιλή κατηγορία των SUV με τα Kodiaq και Κaroq, ωστόσο φαίνεται πως η τσέχικη μάρκα μέλος του VW Group ετοιμάζεται να λανσάρει σε λίγα χρόνια και ένα νέο μοντέλο για να τοποθετηθεί κάτω από τα δύο προαναφερθέντα μοντέλα τόσο στον τομέα των διαστάσεων όσο και στο θέμα της τιμής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από την Τσεχία, η Skoda έχει ήδη κατοχυρώσει το όνομα Kosmiq για το επόμενο μοντέλο που θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με τα SEAT Arona και VW T-Cross και θα κληθεί να ανταγωνιστεί τα Hyundai Kona, Peugeot 2008, Renault Captur κτλ.
 
Όπως και τα δύο «αδερφάκια» του στο VW Group, η Skoda θα προσφέρει κατά πάσα πιθανότητα το μοντέλο μόνο ως εμπροσθιοκίνητο, χωρίς σύστημα τετρακίνησης ούτε προαιρετικά ενώ η οικογένεια κινητήρων πολύ πιθανόν να μοιάζει με αυτή των Arona και T-Cross. Yπενθυμίζουμε πως το T-Cross θα προσφέρεται με τρεις επιλογές στην βενζίνη και μια στο diesel. Συγκεκριμένα, το «παρών» δίνει ο 1.000άρης TSI σε δύο εκδόσεις ισχύος με 95 και 115 άλογα, ενώ η κορυφαία επιλογή θα εξοπλίζεται με τον 1.500άρη ΤSI Evo των 150 ίππων. Στο diesel, μόνη επιλογή είναι ο 1.600άρης TDI που αποδίδει 95 άλογα ενώ σημειώνεται πως όλες οι εκδόσεις θα είναι αποκλειστικά προσθιοκίνητες.

Το ντεμπούτο του μοντέλου θα γίνει το επόμενο έτος, αφού πρώτα η Skoda παρουσιάσει το νέο Scala στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ στις 6 Δεκεμβρίου.

SPRING SEAT
citroen