Κρατά «ζωντανούς» τους κινητήρες βενζίνης/diesel η Hyundai

Κρατά «ζωντανούς» τους κινητήρες βενζίνης/diesel η Hyundai

2.614 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2022)

Ο ισχυρός άνδρας της Hyundai, o Albert Biermann ξεκαθάρισε πως η Hyundai θα συνεχίσει και στο μέλλον να προσφέρει αυτοκίνητα με μοτέρ βενζίνης και diesel.

Γιατί πολλές χώρες δεν έχουν ακόμα υποδομές για ηλεκτρικά

Αυτή την στιγμή, η αυτοκινητοβιομηχανία έχει διαιρεθεί σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Υπάρχουν αυτοί που αγαπούν τα ηλεκτρικά και αυτοί που τα μισούν και θέλουν να κινούνται με θερμικούς κινητήρες. Ο καθένας αυτή την στιγμή έχει τα επιχειρήματά του, ωστόσο οι περισσότεροι το πιθανότερο είναι πως συμφωνούν πως τα αυτοκίνητα με μοτέρ βενζίνης και diesel έχουν ακόμη κάποια χρόνια ζωής μπροστά τους, μέχρι αργά ή γρήγορα να επικρατήσουν πλήρως τα ηλεκτρικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε τους κινητήρες εσωτερικής καύσης»

Σε αυτό φαίνεται πως συμφωνεί και τεχνικός σύμβουλος της Hyundai, κ. Albert Biermann με δηλώσεις του σε διεθνή μέσα. Ο Biermann ρωτήθηκε για το μέλλον των θερμικών μοτέρ στο νοτιοκορεάτικο όμιλο και απάντησε συγκεκριμένα: «Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε αυτοκίνητα με θερμικούς κινητήρες και με τα νέα αυστηρότερα όρια που μπαίνουν στους ρύπους. Δεν έχουμε άλλες επιλογές. Δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε τους κινητήρες εσωτερικής καύσης, είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται παγκοσμίως. Και δεν υπάρχουν υποδομές για ηλεκτρικά σε πολλές περιοχές».

«Πρέπει να εναρμονιστούμε με τα νέα όρια ρύπων»

Ο Biermann δεσμεύτηκε πως η Hyundai θα συνεχίσει να προσφέρει θερμικά μοτέρ. Θα επενδύσει όμως στην εξέλιξή τους; O Biermann δήλωσε: «Θα συνεχίσουμε με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης αλλά να δημιουργήσουμε μια ολόκληρη νέα γενιά κινητήρων; Θα το κάνουμε γιατί πρέπει να εναρμονιστούμε με τα νέα όρια εκπομπών ρύπων και αυτό πολλές φορές απαιτεί εντεταμένη ανάπτυξη. Άρα αυτό βρίσκεται στο πλάνο μας».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ford
test center