• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Με ήδη την soft top εκδοχή του MX5 να κλείνει ένα χρόνο, η Mazda θα προσπαθήσει να εντυπωσιάσει με την νέα του έκδοση.

Η coupe-cabrio εκδοχή του MX5 αναμένεται να είναι λίγο ακριβότερη από την αμιγώς cabrio μορφή του, χωρίς να υπάρχει πληροφορία για κάτι νέο στους κινητήρες του.

Νέα έκδοση Mazda MX5

4.174 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/3/2016

Με μια νέα εκδοχή του πρόσφατα ανανεωμένου της MX5, θα έρθει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης η Mazda, θέλοντας να προσθέσει άλλο ένα λιθαράκι στις διαθέσιμες εκδόσεις του δημοφιλέστατου διθέσιου μοντέλου της.

 
Η Mazda, είναι σε βαθιές σκέψεις να δημιουργήσει μια πτυσσόμενη hard-top μορφή του MX5, με βλέψεις να προλάβει να το παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης του 2016, που θα ξεκινήσει σε μια εβδομάδα.

Με ήδη την soft top εκδοχή του MX5 να κλείνει σχεδόν ένα χρόνο, η Mazda θα προσπαθήσει να κλέψει τις εντυπώσεις στην κατηγορία των μικρών διθέσιων cabrio αυτοκινήτων.


Η coupe-cabrio εκδοχή του MX5 αναμένεται να είναι λίγο ακριβότερη από την αμιγώς cabrio μορφή του, ενώ από την γκάμα των κινητήρων δεν αναμένεται να υπάρξει κάτι νέο, με τους κινητήρες των 1,5 και 2,0 λίτρων να κινούν το ελαφρύ διθέσιο αμάξωμα.

Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν με την παρουσίαση του νέου μοντέλου μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Γι αυτό μείνετε συντονισμένοι στο www.autotriti.gr.

Tags: MAZDA MX-5, hard, top, 2016