" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η SEAT έδωσε στη δημοσιότητα τις εικόνες της νέας σπορτίφ station wagon έκδοσης του μοντέλου.

Το νέο Leon ST CUPRA διαθέτει σπορτίφ λεπτομέρειες στο αμάξωμά του, ενώ υπάρχουν τα λογότυπα της έκδοσης σε διάφορα σημεία και φινιρίσματα από τιτάνιο.

Το Leon ST CUPRA εφοδιάζεται με τον 4κύλινδρο, 2λιτρο turbo της εταιρείας, που για την περίσταση αποδίδει 265 ίππους ή 280.

Το Leon ST CUPRA με τους 280 ίππους ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 6 δλ. και κατά 0.1 δλ. αργότερα το εν λόγω μοντέλο με τους 265 ίππους.

Με 280 ίππους το νέο SEAT Leon ST CUPRA

Διαβάστηκε από 5765 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/1/2015

Η SEAT αποκάλυψε το νέο Leon ST στην κορυφαία έκδοση CUPRA, που φέρει 2λιτρο turbo μοτέρ με 2 αποδόσεις 265 και 280 ίππων.

 
Εν όψει της επίσημης παρουσίασης του Leon ST CUPRA στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο του 2015, η SEAT έδωσε στη δημοσιότητα τις εικόνες της νέας σπορτίφ station wagon έκδοσης του μοντέλου, η οποία ακολουθεί τα χνάρια της hatchback κορυφαίας έκδοσης Leon CUPRA.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο
Leon ST CUPRA διαθέτει σπορτίφ λεπτομέρειες στο αμάξωμά του, ενώ υπάρχουν τα λογότυπα της έκδοσης σε διάφορα σημεία και φινιρίσματα από τιτάνιο. Επίσης, το Leon ST CUPRA πατά σε 18άρες ζάντες αλουμινίου, ενώ η κορυφαία έκδοση με τους 280 ίππους φέρει 19 ιντσών αντίστοιχες ζάντες.

Επίσης, στο εσωτερικό του
Leon ST CUPRA κυριαρχεί η 6,5 ιντσών οθόνη αφής πολλαπλών λειτουργιών στην κεντρική κονσόλα, ενώ τα σπορτίφ καθίσματα είναι επενδεδυμένα με alcantara.

Αναφορικά τώρα με τον κινητήρα του
Leon ST CUPRA, εφοδιάζεται με τον 4κύλινδρο, 2λιτρο turbo της εταιρείας, που για την περίσταση αποδίδει 265 ίππους ή στην πιο αναβαθμισμένη εκδοχή 280 ίππους και 350 Nm ροπής και ο οποίος συνδυάζεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο ή –προαιρετικά- με αυτόματο DSG. Επιπλέον, το Leon ST CUPRA με τους 280 ίππους ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 6 δλ. και κατά 0.1 δλ. αργότερα το εν λόγω μοντέλο με τους 265 ίππους.