2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με Skoda Enyaq iV στην Σλοβακία ο Πάπας!

2.028 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2021)

Το αμιγώς ηλεκτρικό Skoda Enyaq iV χρησιμοποίησε ο Πάπας Φραγκίσκος για τις μετακινήσεις του κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Σλοβακία, δείχνοντας έτσι την προτίμηση του Βατικανού στα χωρίς ρύπους μοντέλα.

Τις περιβαλλοντικές του ανησυχίες έδειξε ο Πάπας Φραγκίσκος κατά τη διάρκεια της τετραήμερης επίσκεψής του στην Σλοβακία, επιλέγοντας για τις μετακινήσεις του εντός της χώρας δύο αμιγώς ηλεκτρικά Skoda Enyaq iV!

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Διαμορφωμένα για τις ανάγκες του
Όπως έγινε γνωστό τα εν λόγω μοντέλα είχαν διαμορφωθεί κατάλληλα για τις ανάγκες μετακίνησης του Ποντίφικα, κάτι που φυσικά δεν επηρέασε το χωρίς ρύπους σύστημα κίνησης. Συγκεκριμένα, για να μπορούν οι πολίτες να έχουν οπτική επαφή με τον Πάπα, τα φιμέ τζάμια στο πίσω μέρος αφαιρέθηκαν δίνοντας τη θέση τους σε «καθαρά». Από κει και πέρα, μία ειδική θήκη για τη σημαία του Βατικανού τοποθετήθηκε στο μπροστινό μέρος, ενώ οι πλευρικοί καθρέπτες φέρουν το λογότυπο της επίσκεψης του Πάπα.
 
Αλλαγές και στο εσωτερικό
Στο εσωτερικό, για να γίνει πιο άνετη η έξοδος του Πάπα από το αυτοκίνητο, προστέθηκε επίσης μια λαβή κατόπιν αιτήματος του Βατικανού. Όλα τα αυτοκίνητα είναι βαμμένα σε μαύρο μεταλλικό χρώμα και έχουν μαύρο εσωτερικό.    
 
Για δεύτερη φορά σε Skoda o Πάπας
Από κει και πέρα, δύο ακόμα Skoda Karoq συνόδευσαν το κομβόι που ακολουθούσε τον επικεφαλής της καθολικής εκκλησίας. Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Πάπας Φραγκίσκος επιλέγει μοντέλα της Skoda, αφού το 2018 κατά τη διήμερη επίσκεψή του στην Ιρλανδία στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Συνάντησης Οικογενειών στο Δουβλίνο η Skoda του παρείχε τέσσερα Rapid Spaceback.  

Περιβαλλοντικές ανησυχίες για τον Ποντίφικα!
Το αμιγώς ηλεκτρικό Skoda Enyaq iV χρησιμοποίησε ο Πάπας Φραγκίσκος για τις μετακινήσεις του κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Σλοβακία.
Θα πρέπει όλοι οι ηγέτες των χωρών, αλλά και οι επικεφαλής των εκκλησιών, να μετακινούνται πλέον με ηλεκτρικά αυτοκίνητα από τη στιγμή που προωθείται η ηλεκτροκίνηση;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto