Με βιντεάκια μας ιντριγκάρει η νέα Corvette Z06

Με βιντεάκια μας ιντριγκάρει η νέα Corvette Z06

1.936 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2021)

Η Chevrolet έχει αποφασίσει να μας δίνει τις πληροφορίες με το σταγονόμετρο για την νέα Corvette Z06, δημοσιεύοντας άλλο ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κορυφώνει την ανυπομονησία μας για την παρουσίαση του νέου μοντέλου που θα γίνει στις 26 Οκτωβρίου.

Μία βδομάδα πριν την παγκόσμια παρουσίαση

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακόμα ένα βίντεο της νέας Corvette ανέβηκε στα δίκτυα, αυτή την φορά με μερικά φευγαλέα πλάνα χωρίς να διακρίνονται αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με το μοντέλο. Αυτό όμως που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι πως το νέο supercar φτάνει τις 8.600 στροφές το λεπτό.
 

Με κόκκινα στις 8.600 στροφές

Η δημοσίευση του βίντεο έγινε μία βδομάδα πριν την επίσημη ψηφιακή της παρουσίαση και πιο συγκεκριμένα, πριν από 8.600 λεπτά, νούμερο που δεν αποτελεί σύμπτωση. Τα επιπλέον στοιχεία που μπορούμε να παρατηρήσουμε, είναι στο ψηφιακό καντράν που δείχνει μια ταχύτητα των 100 μιλίων (160χλμ/ώρα) με τρίτη ταχύτητα και τα κόκκινα να ξεκινάνε στις 8.600 στροφές, κάτω από τους υπέροχους ήχους του κινητήρα.
 

V8 με αγωνιστικό DNA

Η Chevy αρχίζει σιγά-σιγά να δίνει τέλος στις φήμες σχετικά με τον V8 κινητήρα των 5.5 λίτρων καθώς θα σχετίζεται πιθανότατα με αυτόν της αγωνιστικής C8.R. Αν και οι 8.600 στροφές είναι κάπως απογοητευτικές για τις προσδοκίες του νέου αναμενόμενου κινητήρα, η Corvette παραγωγής θα είναι ξεκάθαρα πιο δυνατή από την C8.R, η οποία λόγω αγωνιστικών περιορισμών είχε κόφτη 1.200 στροφές κάτω.
 

Έξτρα εξοπλισμός αν θες να γράψεις γύρους

Στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες εμφανίστηκε να δοκιμάζεται με τα Michelin's Pilot Sport Cup 2, για τις αρκετά φαρδιές σε διαστάσεις ζάντες, που δεν γνωρίζουμε αν θα είναι διαθέσιμα και στη στάνταρ έκδοση. Αναμένουμε όμως να προσφέρονται αρκετές επιλογές στον έξτρα εξοπλισμό για οδήγηση μέσα σε πίστα και όχι μόνο, όπως πιο σπορ αναρτήσεις και διαφορετικά αεροδυναμικά πακέτα.

Θα είναι άξιος αντίπαλος  η Corvette με τον παραδοσιακό V8 απέναντι στον ανταγωνισμό με τους σύγχρονους  υβριδικούς κινητήρες;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
4green