2 φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από τη Mercedes και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Με «γεύση» από S-Class η ανανεωμένη Mercedes GLE;

4.477 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2021)

Η Mercedes δουλεύει πάνω στην ανανέωση της GLE και ανεξάρτητα σχέδια έρχονται να μας προϊδεάσουν για την εμφάνιση που θα έχει το φρεσκαρισμένο γερμανικό SUV.

Η τρέχουσα γενιά της Mercedes GLE αποκαλύφθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018, αλλά αυτό όπως φαίνεται δεν εμποδίζει τους ανθρώπους της εταιρείες να σχεδιάζουν ήδη την ανανέωσή της. Άλλωστε τα δοκιμαστικά μοντέλα έχουν ήδη πατήσει στους δημόσιους δρόμους συνεχίζοντας τις δοκιμές.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Μόλις τον περασμένο μήνα ένα από αυτά εντοπίστηκε από τους φωτογράφους που βρέθηκαν στο δρόμο του, έχοντας καμουφλάζ σε κάποια σημεία. Το καμουφλάζ αυτό αφαίρεσαν οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της ιστοσελίδα Kolesa, θέλοντας να δείξουν την τελική εμφάνιση του πολυτελούς SUV όταν φυσικά θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό.
 
Τα σχέδια που έχουμε στη διάθεσή μας, δείχνουν την GLE στο εμπρόσθιο μέρος να εξοπλίζεται με τα φανάρια της S-Class, ενώ στο πίσω μέρος έχουν ανασχεδιαστεί τα γραφικά των προβολέων. Από κει και πέρα δε φαίνονται να έχουν υπάρξει επιπλέον αλλαγές. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη αν κανείς σκεφτεί πως το μοντέλο είναι σχετικά νέο. Από την άλλη βέβαια μιλάμε για ένα ανεξάρτητο σχέδιο, οπότε δεν είναι απίθανο η ανανεωμένη Mercedes GLE να παρουσιαστεί ακόμα πιο αλλαγμένη στην πραγματικότητα.
 
Εικόνα από την καμπίνα δεν υπάρχει, αλλά αναμένουμε πως ανάμεσα στις όποιες βελτιώσεις υπάρξουν να δούμε αναβαθμισμένο το λογισμικό για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.
 
Πότε σκοπεύει η Mercedes να παρουσιάσει την ανανεωμένη GLE είναι κάτι που παραμένει άγνωστο, όμως δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί είτε στα τέλη του 2021 είτε στις αρχές του 2022.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

MERCEDES NEW RANGE
OPEL