Η παρουσίαση της 2ης γενιάς του Audi Q5 τοποθετείται χρονικά στο 2016, με την πρώτη ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα που εξασφαλίσαμε να μας αποκαλύπτει ένα ιδιαίτερα δυναμικό σύνολο.

Σε επίπεδο μηχανικών συνόλων, η Audi θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, ενώ όπως συμβαίνει με την υπάρχουσα γενιά στη γκάμα του μοντέλου αναμένεται να υπάρξει και πάλι υβριδική έκδοση.

Mε περισσότερο δυναμισμό το επόμενο Audi Q5

11.035 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2013

Η παρουσίαση της 2ης γενιάς του Audi Q5 τοποθετείται χρονικά στο 2016, με την πρώτη ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα που εξασφαλίσαμε να μας αποκαλύπτει ένα ιδιαίτερα δυναμικό σύνολο.

 
Η εμπορική επιτυχία του Q5 δεν αφήνει ασυγκίνητους τους ιθύνοντες της εταιρείας, οι οποίοι θα επιδιώξουν να δημιουργήσουν μια άκρως δυναμική 2η γενιά, τόσο σε επίπεδο εμφάνισης όσο και στον τομέα των μηχανικών στοιχείων.

Όπως μπορούμε να δούμε στις πρώτες κατασκοπευτικές ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες που εξασφαλίσαμε, η Audi αναμένεται να υιοθετήσει μια ιδιαίτερα δυναμική σχεδίαση. Ειδικότερα, στο εμπρόσθιο τμήμα αναμένουμε μια εντελώς διαφορετική εικόνα από την υπάρχουσα γενιά, όπου θα κυριαρχεί η μεγάλων διαστάσεων χρωμιωμένη μάσκα, τα μακρόστενα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, αλλά και οι μεγάλες εισαγωγές αέρα στη μάσκα. Αναλόγως δυναμικό αναμένουμε να είναι και το πίσω τμήμα, με το συνολικό αποτέλεσμα να παρουσιάζεται αρκετά δυναμικό.


Γκάμα κινητήρων: Με έμφαση στην οικονομία
Σε επίπεδο μηχανικών συνόλων, η Audi θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, ενώ όπως συμβαίνει με την υπάρχουσα γενιά στη γκάμα του μοντέλου αναμένεται να υπάρξει και πάλι υβριδική έκδοση, ενώ δεν αποκλείεται να εφοδιαστεί και με το νέο κινητήρα της εταιρείας 1,4 TFSI (με το σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων- Cylinder on Demand). Τέλος σημειώνουμε ότι η επόμενη γενιά του Audi Q5 αναμένεται σε τρία χρόνια από σήμερα.

Tags: AUDI Q5