Δοκιμασίες στο στεγνό

21.148 Επισκέψεις στο άρθρο (29/12/2019)

ΘΟΡΥΒΟΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ
Οι μετρήσεις που γίνονται για τη μέτρηση του θορύβου (με σβηστό το μοτέρ!), δίνουν πολύ χειροπιαστές διαφορές ανάμεσα στους μονομάχους μας. Τα πιο ήσυχα ελαστικά προέρχονται από την Continental και τη Nexen και προστατεύουν τα τύμπανά μας αλλά και το περιβάλλον. Πιο θορυβώδη είναι τα Debica και τα Sava. 

HANDLING
Mε αμεσότητα στο τιμόνι και πολύ καλή διάθεση για σβέλτη κίνηση σε στροφές, τα Continental, Bridgestone, Vredestein και Apollo φροντίζουν για τις πιο διασκεδαστικές βόλτες. Με αρκετή υποστροφή και σπογγώδη αίσθηση στρίβουν οι εκπρόσωποι των Kleber και Kumho. 

ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ
Tα μαλακά μείγματα γόμας και οι πολυάριθμες μικρές αυλακώσεις (μέσα στις αυλακώσεις του πέλματος) εμποδίζουν τα χειμερινά ελαστικά να βγάλουν καλύτερες τιμές επιβράδυνσης. Έτσι η διαφορά από τον καλύτερο (Pirelli) έως τον χειρότερο (Sava) είναι έως και 3 μέτρα. Νικητής στο στεγνό βέβαια: το θερινό ελαστικό. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
top5
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel