All Star Game: Με 17 C-SUV στην Αττική (+vid)
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

All Star Game: Με 17 C-SUV στην Αττική (+vid)

457.544 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2020)

Δείτε ολόκληρο το Mega Test, το All Star Game των C-SUV! Τι κατάφεραν σε χώμα και άσφαλτο; Πως συμπεριφέρθηκαν σε δρόμο με στροφές; Μάθετε τα πάντα για τα πιο «hot» μικρομεσαία SUV της ελληνικής αγοράς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Βάλαμε στο χέρι τα 17 «hot» οικογενειακά SUV και τα δοκιμάσαμε σε άσφαλτο και χώμα σε διαδρομές γύρω από όλη την Αττική. Ποιο πιστεύετε ότι επικράτησε στο All Star Game των C-SUV από το AutoΤρίτη; 

Η αλήθεια είναι ότι, από καιρό ψάχναμε μια… ευκαιρία να κάνουμε έναν σκονισμένο, off road «γύρο», όπως αυτούς που μόνο το AutoΤρίτη ξέρει να σχεδιάζει και να υλοποιεί εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες. Δεν είναι τυχαίο ότι, οι εξορμήσεις μας στις ειδικές του Ράλλυ Ακρόπολις έχουν αφήσει εποχή και έχουν κατά καιρούς φτάσει στα όρια τους ανθρώπους και μηχανές. Μπορεί ο εθνικός μας αγώνας να έχει χάσει λίγη από την αίγλη του τα τελευταία χρόνια, συμπαρασύροντας και την απήχηση της εκτός δρόμου οδήγησης στη συνείδηση του μέσου οδηγού, όμως την ίδια στιγμή, οι πρωταθλητές των πωλήσεων, παντού αλλά και στη χώρα μας, είναι τα SUV και τα Crossover.

Έτσι συγκεντρώσαμε τα πιο hot μικρομεσαία SUV, οικογενειακά SUV, C-SUV... όπως θέλετε πείτε τα, της ελληνικής αγοράς για να περάσουν από το μικροσκόπιο του AutoΤρίτη Test Center. Εμείς τα λέμε, οι «πρωταθλητές» των πωλήσεων. Αυτά που αγαπάτε εσείς και αγοράζει το μεγαλύτερο μέρος του κοινού. Και πώς αλλιώς να τα πεις όταν έχεις μέσα τον πρωταθλητή των πωλήσεων στα SUV, το Nissan Qashqai; Και μαζί όλη την αφρόκρεμα της ελληνικής αγοράς: Peugeot 3008, Ford Kuga, Toyota C-HR, VW Tiguan, Dacia Duster, Skoda Karoq, Renault Kadjar, Hyundai Tucson, Kia Sportage, Opel Grandland X, Citroen C5 Aircross, Honda HR-V, Mitsubishi Eclipse Cross, αλλά και premium προτάσεις όπως τα Audi Q3, Mercedes GLA και Jeep Compass.
  
Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι τα μεγάλα εγχειρήματα χρειάζονται και μεγάλους υποστηρικτές. Να ευχαριστήσουμε λοιπόν:
  • την εταιρεία ελαστικών Goodyear
  • την εταιρεία λιπαντικών Castrol
  • και την ασφαλιστική εταιρεία Hellas Direct που συμβάλλουν με τον τρόπο τους σε αυτή τη μεγάλη δοκιμή που κάνει το AutoΤρίτη. 
Το «πεδίο δοκιμών» ήταν κάποιες διαδρομές εντός και εκτός δρόμου στα περίχωρα της Αττικής. Χώμα, κροκάλα και νεροφαγώματα ήταν μερικά από τα «ζόρια» που υπέστησαν οι διαγωνιζόμενοι του All Star Game των C-SUV. Όμως το μενού δεν είχε μόνο χώμα. Είδαμε πως συμπεριφέρονται στον αυτοκινητόδρομο σε υψηλές ταχύτητες, πως τα καταφέρνουν σε δρόμους με στροφές, ενώ για κερασάκι στην… τούρτα, τα υποβάλλαμε στη δοκιμασία του Elk Test, ή αλλιώς τεστ αποφυγής κινδύνου που το AutoΤρίτη έχει καθιερώσει στην ελληνική αγορά.
 
Πάμε να δούμε στις επόμενες «σελίδες» τι κατάφεραν τα C-SUV που βρέθηκαν στα χέρια της συντακτικής ομάδα των AutoΤρίτη και autotriti.gr!
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center