Μικρές βολίδες

Μικρές βολίδες

53.016 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2015)

Με ειδική ισχύ ίπποι/λτ. που… ζαλίζει, το Fiesta με τον 1.000άρη EcoBoost των 140 ίππων τίθεται αντιμέτωπο με το VW Polo BlueGT 1,4 των 150 ίππων, σε μια ηρωική κόντρα στη μικρή κατηγορία.

Το Ford Fiesta με τον 1.000άρη EcoBoost των 140 ίππων, έχει ισχύ-ρεκόρ για αυτοκίνητο με αυτά τα κυβικά, εξασφαλίζοντας μια εκπληκτική αναλογία 140 ίππων ανά λίτρο, που δύσκολα συναντά κανείς σε αυτοκίνητα παραγωγής. 
Απέναντί του, ίδιας λογικής μοτέρ αλλά με περισσότερα κυβικά, είναι ο 1.400άρης TSI ACT που η VW βάζει στο Polo BlueGT. Με 150 ίππους στην ανανεωμένη του εκδοχή, το μικρό μοντέλο της VW έρχεται λοιπόν για να αντιπαρατεθεί με το 140άρι Fiesta, σε μια σύγκρουση πραγματικά «μικρών ηρώων» της αυτοκίνησης.«Φτιάχνεσαι» περισσότερο με το FiestaTo Polo Blue GT ακολουθεί την πεπατημένη της VW και δεν «φωνάζει» τη διαφορετικότητά του εξωτερικά σε σχέση με τα απλά Polo. Ουσιαστικά, τα λογότυπα «GT» στη μάσκα και το πίσω τμήμα, μαζί με τα διακριτικά πλαϊνά σπόιλερ, τη διπλή εξάτμιση και τις 17άρες ζάντες, είναι αυτά που μας δείχνουν ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα Polo 150 ίππων. 
Απέναντί του, το Fiesta 1,0 EcoBoost στην επιλογή Black Edition (υπάρχει και Red Edition με διαφορετικούς χρωματισμούς), δείχνει πιο εντυπωσιακό και τραβάει περισσότερο το βλέμμα με το συνδυασμό του κόκκινου με το μαύρο στο αμάξωμά του, τις μαύρες ζάντες, τα περιμετρικά σπόιλερ και την ευδιάκριτη αεροτομή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center