Μικροζημιές στο αμάξι σου: Σκοπεύεις ποτέ να τις «μαζέψεις»;

Μικροζημιές στο αμάξι σου: Σκοπεύεις ποτέ να τις «μαζέψεις»;

8.387 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2022)

Τι ζημιές έχουν μαζευτεί στο αυτοκίνητό σου; Και τελικά σκοπεύεις ποτέ να τις «μαζέψεις»;

Τα «αμάζευτα μαζέματα»!

Από ποιά πλευρά ελπίζεις να σε τρακάρουν για να «μαζέψεις» επιτέλους τα μαζεμένα-αμάζευτα; Και τελικά τι άλλο έχει μείνει και περιμένει επισκευή στον αιώνα τον άπαντα;
 
Παλιώνει και ρημάζει. Και ενώ δεν μπορείς να κάνεις τίποτε για να το σταματήσεις να παλιώνει, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να το σταματήσεις να ρημάζει. Τι; Να το φτιάξεις. Έλα όμως που μερικές ζημιές δεν φτιάχνονται ποτέ.
 
Είναι πάντοτε τα μικροπράγματα. Κάποια είναι απλά. Μια λάμπα από τις δύο της πίσω πινακίδας καμμένη. Κάποια στιγμή θα αλλαχτεί. Περνάνε 10 χρόνια και ακόμη καμμένη είναι. Κόστος μηδέν, αλλά ποιός ασχολείται;
 
Από την άλλη είναι και οι μεγαλύτερες ζημιές. Μια σπασμένη πίσω ντίζα παραθύρου. Το παράθυρο έπεσε, το μάζεψες, το σφήνωσες να μην ξαναπέσει, και θα το φτιάξεις. Τουλάχιστον έτσι είπες τρία χρόνια πριν. Έλα όμως που αυτό το παράθυρο δεν το ανοίγεις και ποτέ (και γι αυτό και χάλασε πρώτο). Έλα και που μια ντίζα θέλει και όλο το μηχανισμό, και ξήλωμα-δέσιμο, και θα παέι καμιά 200άρα ευρώ τουλάχιστον.
 
Άσε που άμα σου πέσει και κανείς στην πίσω πόρτα, μπορεί να το ζητήσεις να στο καλύψει και η ασφάλιση του φταίχτη. Οπότε ας περιμένει.
 
Είναι όμως και κάποιες ζημιές που επίσης περιμένουν, αλλά σου τη «σπάνε». Δεν είναι τόσο σημαντικές για να επείγουν, και για το πρόβλημα που δημιουργουν, δεν αξίζουν τα λεφτά της επισκευής. Τουλάχιστον όχι τώρα, ή αύριο, ή αργότερα. Ίσως «κάποια στιγμή».
 
Αυτή την στιγμή που λες πως θα κάνεις όλα τα «μαζέματα» μαζί. Που λες ότι θα το βάλεις συνεργείο να τα φτιάξεις όλα και να το κάνεις σαν καινούργιο. Ή τουλάχιστον αυτό λες στον εαυτό σου για να μην σκέφτεσαι πως όντως το αμάξι σου έχει αρχίσει να ρημάζει και δεν κάνεις τίποτε για να το σταματήσεις. Τουλάχιστον έτσι ηρεμείς. Εξάλλου υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που προέχουν να γίνουν, που δεν έχουν σχέση με το αυτοκίνητο. Μπορείς να μείνεις και με το μισό πίσω παρμπρίζ να ξεθαμπώνει μέχρι να επισκευάσεις την αντίσταση. Δεν χάθηκε ο κόσμος.
 
Εσένα τι ζημιές έχουν μαζευτεί; Και ποιές θα φτιάξεις στα αλήθεια, και ποιές θα μείνουν για «αργότερα»; Υπάρχει κάποια που επείγει; Και τελικά τι περιμένεις; Να μαζευτούν κι άλλες, ή να σου κάνει κάποιος τη «χάρη» και να πέσει πάνω σου; 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda