8 φωτογραφίες »

Mitsubishi Space Star Vs Suzuki Swift

27.150 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2021)

Το Space Star της Mitsubishi και το Swift της Suzuki είναι δύο από τα πιο compact μοντέλα της κατηγορίας και κοντράρονται με φόντο την πόλη. Ποιο από τα δύο στα 13.000 ευρώ;

Ο αστικός τους προσανατολισμός και ο γενικότερός τους χαρακτήρας τα φέρνει αντιμέτωπα παράλληλα, βεβαίως, με την κοινή χώρα προέλευσής τους. Το Space Star είναι γνωστό στην αγορά ως το μικρό με τιμή μίνι, και το Swift ως το μικρό με κόμπακτ διαστάσεις. Εδώ λοιπόν έχουμε μια σύγκριση με παρόμοια χαρακτηριστικά εστιάζοντας στο τι παίρνει κανείς στην κάθε περίπτωση δαπανώντας αντίστοιχα χρήματα.

Το Swift που ξεκινά από τα 13.190 ευρώ (με έκπτωση) στη βασική του έκδοση GL, εφοδιάζεται με κινητήρα 1,2 λίτρων απόδοσης 83 ίππων και με ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης. Το Space Star από την άλλη διαθέτει -και- στα 1,2 λίτρα μια εξαιρετική τιμή και για το λόγο αυτό επιλέγουμε την πιο πλούσια έκδοση Invite με τιμή στα 13.400 ευρώ (με έκπτωση). Ας δούμε επομένως τι προσφέρει ξεχωριστά η κάθε μία πρόταση σε αυτή την κατηγορία.
 
Εμφάνιση: Ανανεωμένα και νεανικά και τα δύο
Η αισθητική των δύο μοντέλων είναι σύγχρονη και εκφράζει στο σύνολό της τόσο τον αστικό τους χαρακτήρα, όσο και τη νεανικότητά τους. Αμφότερα στηρίζουν την ευχάριστη εικόνα τους στο δυναμισμό των γραμμών, με τις αιχμηρές επιφάνειες να δημιουργούν μια διαφορετική ταυτότητα. Παρά μάλιστα τις ακριβώς ίδιες τους διαστάσεις σε μήκος, το Swift δείχνει δυναμικό μέσω του χαμηλότερου ύψους του και του μεγαλύτερου πλάτους του, ενώ το Space Star δείχνει μεγαλύτερο, εκλεπτυσμένο και ξεχωριστό ως σχήμα.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Σχολιάστε