Πώς δουλεύουν τα καθίσματα του Kia & πώς οι πόρτες του Tesla;

40.748 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2024)
Όταν πλησιάζεις το Tesla Model X κρατώντας ένα κλειδί, οι εμπρός πόρτες αυτές ξεκλειδώνονται αυτόματα. Αν το επιλέξεις, οι πόρτες μπορούν να ανοίγουν σε μια προκαθορισμένη ρύθμιση (περίπου 10 μοίρες ή
2 Φωτογραφίες »

Όταν πλησιάζεις το Tesla Model X κρατώντας ένα κλειδί, οι εμπρός πόρτες αυτές ξεκλειδώνονται αυτόματα. Αν το επιλέξεις, οι πόρτες μπορούν να ανοίγουν σε μια προκαθορισμένη ρύθμιση (περίπου 10 μοίρες ή 18-21 εκ.).

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, Kia EV9 και Tesla Model X έχουν ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που σπάνια συναντάς σε αυτοκίνητο. Στο Kia EV9 αυτό το ιδιαίτερο στοιχείο αφορά τα ευέλικτα περιστρεφόμενα καθίσματά του. Πιο συγκεκριμένα και στην 6-θέσια διάταξη, οι θέσεις της δεύτερης σειράς μπορούν να περιστρέφονται από 90 έως 180 μοίρες, έτσι ώστε οι επιβάτες να μπορούν να αλληλεπιδρούν με αυτούς που κάθονται στην τρίτη σειρά.


Στο Kia EV9, στην 6-θέσια διάταξη, οι θέσεις της δεύτερης σειράς μπορούν να περιστρέφονται από 90 έως 180 μοίρες, έτσι ώστε οι επιβάτες να μπορούν να αλληλεπιδρούν με αυτούς που κάθονται στην τρίτη σειρά.
2 Φωτογραφίες »

Στο Kia EV9, στην 6-θέσια διάταξη, οι θέσεις της δεύτερης σειράς μπορούν να περιστρέφονται από 90 έως 180 μοίρες, έτσι ώστε οι επιβάτες να μπορούν να αλληλεπιδρούν με αυτούς που κάθονται στην τρίτη σειρά.

 
Περνώντας στο Tesla Model X, στην δική του περίπτωση μιλάμε για ηλεκτρικές πόρτες. Όταν πλησιάζεις το αυτοκίνητο κρατώντας ένα κλειδί, οι εμπρός πόρτες αυτές ξεκλειδώνονται αυτόματα. Αν το επιλέξεις, οι πόρτες μπορούν να ανοίγουν σε μια προκαθορισμένη ρύθμιση (περίπου 10 μοίρες ή 18-21 εκ.). Το εντυπωσιακό, όμως, είναι πίσω πόρτες Falcon που ανοίγουν σαν... φτερά γλάρου, αλά θρυλική Mercedes SL 300. Βασική προϋπόθεση, φυσικά, είναι να βρίσκεται ακινητοποιημένο το αυτοκίνητο.

Σελίδα 1Μπορεί το νέο Kia EV9 να κοντράρει το «πολύ» Tesla Model X;
Σελίδα 2Τρεις οθόνες έχει το Kia, minimal σχεδίαση με 17άρα οθόνη που δεν υποστηρίζει Apple CarPlay & Android Auto βλέπουμε στο Tesla
Σελίδα 3Πώς δουλεύουν τα καθίσματα του Kia & πώς οι πόρτες του Tesla;
Σελίδα 4Το Tesla έχει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών αλλά είναι κλειστοφοβικό για τους πίσω πίσω επιβάτες
Σελίδα 5Πόσα χιλιόμετρα βγάζουν, τι επιδόσεις έχουν & πόσο γρήγορα φορτίζουν;
Σελίδα 6Τιμές & τεχνικά χαρακτηριστικά
ford
test center