Νέα Alfa Romeo Giulia Coupe: Ελκυστική σαν αμαρτία!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα Alfa Romeo Giulia Coupe: Ελκυστική σαν αμαρτία!

26.480 Επισκέψεις στο άρθρο (27/7/2022)

Αυτή είναι η πρόταση ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή για το πως θα μπορούσε να μοιάζει μια νέα Giulia Coupe, εάν η Alfa Romeo αποφάσιζε να λανσάρει ένα GT μοντέλο.

Σχέδιο δείχνει πως θα μπορούσε να μοιάζει μια νέα Giulia Coupe

Μία από τις προτεραιότητες του ομίλου Stellantis είναι να αποκτήσει η Alfa Romeo την παλιά της δόξα και για να γίνει αυτό, η μάρκα πρέπει να διευρύνει την γκάμα της με νέα μοντέλα. Οι περισσότερες πληροφορίες θέλουν την Alfa Romeo να ετοιμάζεται να λανσάρει ακόμη ένα SUV, μετά τις Tonale και Stelvio, ωστόσο ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής θεωρεί πως η φίρμα θα μπορούσε να κατασκευάσει μια Giulia Coupe που θα κατακτούσε αμέσως τις καρδιές όλων των Alfisti.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Κούκλα» μπροστά και πίσω

To αυτοκίνητο που βλέπετε στις εικόνες είναι ψηφιακά σχέδια του Maxim Sherschev, ενός σχεδιαστή που έχει δουλέψει για τις Volkswagen, Αudi, Renault και Marussia. O στόχος του ήταν να κατασκευάσει ένα GT αυτοκίνητο για την Alfa Romeo με έμπνευση από την Giulia και την Stelvio.

Πράγματι, το αυτοκίνητο γίνεται άμεσα αναγνωρίσιμο σαν μοντέλο της Alfa Romeo μέσω της τριγωνικής του γρίλιας, ενώ τα πολύ λεπτά και επιθετικά φωτιστικά σώματα και οι μεγάλοι αεραγωγοί μπορούν και «δυναμιτίζουν» το μπροστινό μέρος. Οι ζάντες θυμίζουν άλλα μοντέλα της ιταλικής φίρμας ενώ πίσω, τα φωτιστικά σώματα είναι φουτουριστικά και η τριγωνική απόληξη της εξάτμισης δίνει τον δικό της τόνο.

Μακάρι να το δούμε στην πραγματικότητα

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν η Alfa Romeo έχει στα πλάνα της την κατασκευή ενός τέτοιου αυτοκινήτου, εάν όμως όντως σχεδιάζει κάτι τέτοιο, θα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη εάν έμοιαζε έτσι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
OPEL