• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το εσωτερικό της νέας Toyota Corolla ξεχωρίζει για την σύγχρονη και όμορφη εικόνα του αλλά και την ποιότητα κατασκευής του που βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα.

Απλό αλλά λειτουργικό είναι το ταμπλό του νέου Hyundai i30 ενώ δεν του λείπει κάτι από εξοπλισμό, ακόμα και στη βασική έκδοση.

Ποιοτικό, μοντέρνο και εργονομικό είναι το ταμπλό του Opel Astra με την ενσωματωμένη στην κονσόλα οθόνη να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Εσωτερικό: Σύγχρονη αισθητική με υψηλή ποιότητα κατασκευής

142.205 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/9/2019

Ο εσωτερικός διάκοσμος και των τριών μοντέλων είναι σύγχρονος και ευχάριστος αισθητικά αν και πολλά από τα σύγχρονα high tech στοιχεία απουσιάζουν στις βασικές τους εκδόσεις. Το Astra σε αυτή την έκδοση προσφέρει οθόνη αφής 7 ιντσών, με το i30 να διαθέτει μονόχρωμη οθόνη 5 ιντσών και την Corolla να ξεχωρίζει προσφέροντας μια TFT οθόνη 4,2 ιντσών στον πίνακα οργάνων και την οθόνη 8 ιντσών του συστήματος infotainment στο πάνω μέρος του ταμπλό. Προαιρετικά μάλιστα, η Corolla είναι εκείνη που μπορεί να προσφέρει πιο high tech στοιχεία όπως για παράδειγμα το Head Up Display με διαγώνιο 10 ιντσών. 

Σχεδιαστικά πάντως πιο συμβατικό είναι το εσωτερικό του i30 και ακολουθεί αυτό του Astra, με την Corolla να προσφέρει έναν πιο ξεχωριστό και εδώ χαρακτήρα μέσω του πιο ιδιαίτερου και μεγάλου ταμπλό αλλά και των ενσωματωμένων σε αυτό στοιχείων. 

Ποιοτικά, η αναβάθμιση της Corolla την φέρνει επάξια δίπλα στο Opel Astra, με το Hyundai i30 να υπολείπεται ελαφρώς στον τομέα συνολικά από την υποδεέστερη ποιότητα φινιρίσματος, ενώ η συναρμολόγηση είναι σε όλες τις περιπτώσεις πολύ καλή. 

Η Corolla διακρίνεται επίσης για την πιο άνετη και οδηγοκεντρική θέση οδήγησης που έχει, ενώ το Astra ξεχωρίζει για το καλύτερο σε εργονομία και πρακτικότητα εσωτερικό του, με το Hyundai i30 να προσφέρει την καλύτερη περιφερειακή ορατότητα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ