Η νέα εικόνα που ήρθε στο φως.

Nέα εικόνα & video για το επόμενο VW Golf!

6.730 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2019)

Δείτε την εικόνα και το νέο βίντεο που δείχνουν το ολοκαίνουριο 8ης γενιάς Golf να δοκιμάζεται στους δημόσιους δρόμους και μάθετε τι ετοιμάζει η VW.

Mια εικόνα και ένα νέο video από το 8ης γενιάς VW Golf ήρθαν τις τελευταίες μέρες στο φως της δημοσιότητας, λίγο χρονικό διάστημα από την στιγμή που ήρθαν στο φως οι πρώτες δύο φωτογραφίες του νέου γερμανικού μικρομεσαίου χωρίς ίχνος καμουφλάζ.

Το γεγονός πως σε όλες τις φωτογραφίες και τα video που έχουν διαρρεύσει απεικονίζεται το Golf νέας γενιάς με ίδια εμφάνιση επιβεβαιώνει τις αναφορές που έλεγαν πως όντως πρόκειται για το μοντέλο παραγωγής και όχι κάποιο πρωτότυπο-δοκιμαστικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί η VW για τις δοκιμές.
 
Όσον αφορά τα μοτέρ, σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι κινητήρες μοτέρ βενζίνης θα έχουν υβριδική ηλεκτροδότηση σε ένα πλατύτερο μέτωπο ενώ ένα ηλεκτρικό δίκτυο 48 Βολτ θα μειώνει την κατανάλωση κατά 10% περίπου. Τα υβριδικά με το 48βολτο δίκτυο δε θα μπορούν να φορτίζουν από πρίζα καθώς αυτό θα παραμένει προνόμιο της έκδοσης GTE. Eπί τη ευκαιρία να πούμε ότι εδώ η ισχύς θα είναι της τάξης των 220 ίππων. Πιο ψηλά στη γκάμα θα βρίσκονται το GTI αλλά και το Golf R που θα δεχτούν νέα, έξτρα «ηλεκτροδότηση» με αποτέλεσμα να έχουν απόδοση από 250 έως 400 ίππους.

Οι δε κινητήρες ντίζελ εμφανίζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι και εκείνοι θα ωφεληθούν από την ηλεκτροδότηση, αλλά, θα εξελιχτούν και με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από τα μοντέλα της Audi (μέχρι το επίπεδο του Α4 και του Α6 παρακαλώ!) αλλά και από τα SUV των δύο εταιρειών. Και αυτό είναι κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά. Με μια μίζα-δυναμό στα 12 Βολτ, οι σταθερά δίλιτροι ντίζελ του μέλλοντος θα αποδίδουν από 136 έως 204 ίππους. Την ίδια ώρα, η κατανάλωση και οι ρύποι θα πέφτουν τουλάχιστον κατά 10%.

Η παραγωγή του νέου Golf θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2019 και το εμπορικό του λανσάρισμα θα ακολουθήσει λίγο αργότερα.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center