Νέα σπορ ανάρτηση για το VW Taigo

Νέα σπορ ανάρτηση για το VW Taigo

2.720 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2022)

Μία νέα και πιο σπορ ανάρτηση για το VW Taigo έκανε την εμφάνισή της, δια χειρός της αρκετά διάσημης εταιρείας του χώρου, H&R.

Βελτιωμένη ανάρτηση για το Taigo

Οι ιδιοκτήτες του νέου VW Taigo έχουν κάθε δικαίωμα να είναι χαρούμενοι, αφού η γερμανική εταιρεία που ειδικεύεται στις αναρτήσεις έπιασε «στα χέρια της» το μικρό SUV, κάνοντάς το απλά καλύτερο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αναδεικνύει τον σπορ χαρακτήρα του μικρού coupe SUV

Το μικρό γερμανικό SUV δεν έχει πολύ καιρό από τότε που εμφανίστηκε στην ευρωπαϊκή αγορά, φιλοδοξώντας να κλέψει μεγάλο μερίδιο αγοραστών στην κατηγορία του. Δεν ήταν λίγοι όμως αυτοί, που θέλησαν να αυξήσουν τις οδηγικές δυνατότητες του Volkswagen Taigo, αναδεικνύοντας την σπορ πλευρά του. Έτσι λοιπόν, η γερμανική εταιρεία H&R που ειδικεύεται στο χώρο των αναρτήσεων, αποφάσισε να βάλει «κάτω» τους μηχανικούς από το Τμήμα Ανάπτυξης και να δημιουργήσουν ένα σετ ειδικά για αυτό.
 

Αυξημένη σταθερότητα, πιο άμεση συμπεριφορά διεύθυνσης

Η νέα σπορ ανάρτηση για το μικρό coupe SUV, τοποθετεί το κέντρο βάρους χαμηλότερα (VA/RA 30 mm), εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο πιο άμεση συμπεριφορά διεύθυνσης και αισθητά αυξημένη σταθερότητα του αμαξώματος σε γρήγορες στροφές ή σε περιπτώσεις απότομης αλλαγής φορτίου. Παράλληλα, η οδηγική άνεση παραμένει στα ίδια επίπεδα με πριν, ιδανική για μεγάλα ταξίδια και μάκρυνες αποστάσεις. Προαιρετικά μαζί με το εν λόγω κιτ αναρτήσεων, θα διατίθενται οι αποστάτες τροχών TRAK+ κατασκευασμένοι από αλουμίνιο υψηλούς εφελκυσμού, επιτρέποντας στους τροχούς να ευθυγραμμιστούν με ακρίβεια χιλιοστού στις άκρε των φτερών.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center