" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Παίρνουμε κλεφτές ματιές από το όχημα, το οποίο διαθέτει ένα τιμόνι επενδυμένο με Alcantara, πεντάλ αλουμινίου και κινητήρα υψηλών επιδόσεων.

Το νέο μοντέλο υψηλών επιδόσεων που ετοιμάζει η Ford, μπορεί να είναι είτε η Mustang GT350, είτε ένα αγωνιστικό όχημα.

Νέο Ford επιδόσεων

Διαβάστηκε από 3576 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/11/2014

Η Ford θα μας αποκαλύψει στις 17 Νοεμβρίου το νέο μοντέλο υψηλών επιδόσεων που ετοιμάζει, το οποίο μπορεί να είναι είτε η Mustang GT350, είτε ένα αγωνιστικό όχημα.

 
Η Ford έδωσε στη δημοσιότητα ένα προωθητικό video του νέου οχήματος επιδόσεων ή αγωνιστικού μοντέλου που θα αποκαλύψει στις 17 Νοεμβρίου, μία μέρα πριν η έκθεση του Λος Αντζελες ανοίξει τις πύλες της.

Στο εν λόγω video, διάφορα στελέχη της φίρμας εξηγούν πόσο σημαντικές είναι οι επιδόσεις για το μέλλον της. Επιπλέον, παίρνουμε κλεφτές ματιές από το όχημα, το οποίο διαθέτει ένα τιμόνι επενδυμένο με Alcantara, πεντάλ αλουμινίου και κινητήρα υψηλών επιδόσεων.

Από τα σχόλια του αντιπροέδρου, κου Joe Hinrichs, αλλά και από εκείνα του Ford CEO, κου Mark Fields, προκύπτει πως το μυστηριώδες όχημα θα είναι αγωνιστικό, αλλά δεν αποκλείεται να πρόκειται για την πολυαναμενόμενη κορυφαία Mustang GT350, η οποία έχει «συλληφθεί» να υποβάλλεται καμουφλαρισμένη σε δοκιμές εξέλιξης.

Δείτε παρακάτω το σχετικό προωθητικό video της Ford: