Νέο Jeep Avenger 4x4 Concept: Το 4κίνητο Jeep Avenger
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Jeep Avenger 4x4 Concept: Το 4κίνητο Jeep Avenger

3.528 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2022)

Μετά το νέο Avenger, η Jeep παρουσιάζει στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι και το πρωτότυπο Jeep Avenger 4x4 Concept.

Το Avenger τώρα και τετρακίνητο

Το πρωτότυπο 4x4 Concept συνδυάζει το στιλ, τις δυνατότητες και την καινοτομία σε μια συμπαγή πλατφόρμα, δίνοντας το ξεκάθαρο στίγμα του νέου μέλους που θα ενταχθεί στο προσεχές μέλλον στην οικογένεια των μοντέλων 4xe της Jeep.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο ικανό σε off-road διαδρομές και πιο σκληροτράχηλο

Εξωτερικά το 4x4 Concept φέρει μια σειρά “off-road” χαρακτηριστικών, όπως οι γάντζοι πρόσδεσης, τα φαρδύτερα φτερά και τα ελαστικά με χωμάτινο προσανατολισμό. Τα παραπάνω στοιχεία συνδυάζονται με ακόμα καλύτερη γωνία προσέγγισης (21ο αντί 20ο), γωνίες ράμπας και διαφυγής 20ο και 34ο αντίστοιχα και απόσταση από το έδαφος που υπερβαίνει τα 200χλστ.

Στο μπροστά μέρος υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη προστασία για το αμάξωμα, αλλά και επιπλέον φωτιστικά σώματα. Το καπό έχει δεχθεί ειδική επίστρωση ώστε να εμποδίζει την αντανάκλαση του φωτός, ενώ προστατευτικό φιλμ προστατεύει σχεδόν το σύνολο του αμαξώματος. Παράλληλα με το Avenger 4x4 Concept παρουσιάζεται και ένα νέο, πρωτότυπο σύστημα πρόσδεσης φορτίου στην οροφή, το οποίο είναι εξαιρετικά ελαφρύ, πρακτικό και ανθεκτικό. 

Με δεύτερο ηλεκτρικό μοτέρ και με 300 άλογα;

Η Jeep δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες σχετικά με το κινητήριο σύνολο του 4x4 Concept, θεωρείται όμως σίγουρο πως οι μηχανικοί της μάρκας έχουν εγκαταστήσει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου ένα δεύτερο ηλεκτρικό μοτέρ. Μια τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να αυξήσει την ισχύ του αυτοκινήτου κοντά στα 300 άλογα και 500 Nm ροπής.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING CHECK MERCEDES
skoda