Το Nissan Gripz Concept, στο οποίο εμφανισιακά θα μοιάζει το νέο Juke, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το Nissan Gripz Concept, στο οποίο εμφανισιακά θα μοιάζει το νέο Juke, σύμφωνα με πληροφορίες.

Nissan Juke e-Power

4.873 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2017)

Ένα νέο υβριδικό-ηλεκτροκίνητο Juke θα παρουσιάσει η Nissan, στην έκθεση αυτοκινήτου που θα γίνει τον Οκτώβριο στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Και επίσημα, γνωστοποιείται ότι η Nissan θα παρουσιάσει ένα νέο, υβριδικό Juke στην έκθεση του Τόκιο, η οποία θα γίνει τον Οκτώβριο. Το νέο μοντέλο, που θα ονομάζεται Juke e-Power, θα προστεθεί στην γκάμα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της εταιρείας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όπως φαίνεται και από την ονομασία του, το Juke e-Power θα δανειστεί το ίδιο μηχανικό σύνολο με το Note e-Power, το οποίο είδαμε τον Νοέμβριο του 2016. Αυτό σημαίνει ότι θα φέρει έναν τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης, κυβισμού 1,2 λίτρων, ο οποίος θα κινεί μια ηλεκτρογεννήτρια που θα συνδυάζεται με έναν inverter, για την τροφοδοσία του ηλεκτρικού μοτέρ.

Σε αντίθεση με άλλα υβριδικά μοντέλα, τα οποία έχουν και την δυνατότητα εξωτερικής φόρτισης, το Juke e-Power δεν θα έχει κάποια πρίζα, αλλά θα παίρνει την ηλεκτρική του ενέργεια αποκλειστικά από τον βενζινοκινητήρα.

Περισσότερες πληροφορίες θέλουν το Juke e-Power να θυμίζει σε εμφάνιση το Gripz Concept του 2015, ενώ είναι μάλλον απίθανο να βγει στην παραγωγή, πριν παρουσιαστεί η επόμενη γενικά του «κανονικού» Juke.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda