Ο ΣΕΑΑ παραχωρεί δύο αυτοκίνητα στο Ράλλυ Ακρόπολις

1.893 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2021)

Ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες για την επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις, χορηγώντας με δύο αυτοκίνητα την Οργανωτική Επιτροπή.


Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, ώστε να διεξαχθεί εκ νέου το Ράλλυ Ακρόπολις προσμετρώντας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα  Ράλι (WRC).
 
Έναντι των αξιέπαινων προσπαθειών διεκδίκησης και διοργάνωσης, ο ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων) προχώρησε στη χορηγία-παραχώρηση δύο αυτοκινήτων, ενός C-SUV και ενός ελαφρού φορτηγού με διπλή καμπίνα, στην Οργανωτική Επιτροπή του Ράλλυ.
 
Το Ράλλυ Ακρόπολις πραγματοποιήθηκε τελευταία φορά το 2013 ως αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος και ως το 2018, που έγινε τελευταία φορά, προσμετρούσε μόνο στο Ευρωπαϊκό. Η επάνοδος του αγώνα, στο ημερολόγιο του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι θα επαναφέρει τη χώρα στις διεθνείς διοργανώσεις προβάλλοντας τουριστικά την πατρίδα μας σε όλον τον κόσμο!
 
Ο ΣΕΑΑ υπενθυμίζει στην ανακοίνωσή του ότι, οι αγώνες κάθε μορφής είναι το πεδίο όπου η βιομηχανία δοκιμάζει καινοτόμες λύσεις, πολλές από τις οποίες στη συνέχεια βρίσκουν εφαρμογή στα αυτοκίνητα που οδηγούμε όλοι καθιστώντας τα ασφαλέστερα.

Tις τελευταίες μέρες της προηγούμενης χρονιάς υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, Τάκη Πουρναράκη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του WRC Promoter, Jona Siebel σχετικά με την παρουσία του Ράλλυ Ακρόπολις στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC), ως αναπληρωματικού αγώνα για το 2021. Ταυτόχρονα, περιγράφει τα βήματα που θα ακολουθηθούν ώστε να εξασφαλιστεί, σε μόνιμη βάση, η παρουσία του εθνικού μας αγώνα στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ τα επόμενα χρόνια (κατόπιν της απαραίτητης αξιολόγησης της οργανωτικής δομής και του σχεδιασμού του αγώνα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου). 

Αξίζει να αναφερθεί πως, εν μέσω πανδημίας αρκετοί αγώνες είναι αμφίρροπο αν θα πραγματοποιηθούν. Ως εκ τούτου δεν αποκλείεται να έχουμε περισσότερες εξελίξεις μέσα στο 2021.

AUTOFIT PASXA
vw